23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Industriens fremgang smitter af på konsulenterne

Industrirådgiveren Maskinsikkerhed ApS kommer godt ud af finanskrisen og flytter virksomheden til større lokaler

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Maskinsikkerhed ApS har netop afsluttet regnskabsåret 2010 og mod forventning til året med pæne, sorte tal på bundlinjen. Virksomheden startede i 1997 som iværksættervirksomhed af Hans Morten Henriksen, der i dag er direktør for virksomhedens 19 medarbejdere.

”Vi befinder os i et meget konjunkturfølsomt marked. Vi leverer rådgivning om maskinsikkerhed og CE-mærkning til både små og store produktionsvirksomheder og maskinfabrikanter. Når krisen kradser påvirker det de industrielle virksomheder med det samme, og vi får det lige så svært”, fortæller Hans Morten Henriksen.

Efter nogle år med en støt stigende vækst oplevede virksomheden finanskrisen som en lang og sej periode med ordrenedgang, hvor det alligevel lykkedes at bevare sorte tal på bundlinjen hele vejen igennem.

Maskinsikkerhed ApS har fastholdt de helt små maskinfabrikanter og mindre produktionsvirksomheder som kunder, og har samtidig formået at få de allerstørste danske produktionsvirksomheder ind. Heraf følger stigende krav, men også stigende ordrebeholdning. Af samme årsag opruster virksomheden og har inden for de sidste seks måneder gået fra 11 til nu 19 medarbejdere. Og der er flere ansættelser på vej forlyder det. Derfor et det også besluttet at flytte hovedkontoret til nye og større lokaler i Værløse.
I november 2010 overtog Maskinsikkerhed ApS alle igangværende aktiviteter i firmaet Boman CE, der var en stor spiller inden for undervisning og kurser i maskinsikkerhed, CE-mærkning, el-sikkerhed mv. Det har udvidet den i forvejen store kursusforretning.

”Nu kan vi for alvor mærke optimismen brede sig i industrien, hvor især eksportindustrien trækker og det smitter af på os. Kunderne kan huske finanskrisen og er meget omkostningsbevidste, så vi får kun lov at lave vores specialer. Men det er heldigvis efterspurgt.” afslutter Hans Morten Henriksen.

Om Maskinsikkerhed:
Maskinsikkerhed ApS er en privat dansk rådgivende ingeniørvirksomhed med 19 medarbejdere, der har erfaringer fra Arbejdstilsynet, maskinfremstillings- og produktionsvirksomheder. Virksomheden tilbyder rådgivning og undervisning i blandt andet maskinsikkerhed, CE-mærkning og risikovurderinger. Ud over hovedkontoret i Værløse har virksomheden også kontorer i Randers og i Odense.
For yderligere information kontakt venligst Hans Morten Henriksen, mobil +45 22 10 06 71.

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675

Send til en kollega

0.047