23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sort fibercement til alle

Ny plade fra Cembrit skal sikre,at alle får glæde og gavn af sort fibercement.

Sort fibercement til alle

Sort fibercement er populært som facadebeklædning på store byggerier, og nu lancerer Cembrit en plade, der skal sikre, at sort fibercement også finder vej til gavle, udhæng og tilbygninger på eksempelvis enfamiliehuse.

Cembrit lancerer nu sin første gennemfarvede, sorte facadeplade, der også er velegnet til mindre byggeprojekter. Pladen har fået navnet Cembrit Opal Sort og er ligesom Cembrits øvrige facadeprodukter produceret i vejrbestandig fibercement.

Med lanceringen af den nye plade tilgodeser Cembrit en voksende efterspørgsel efter vedligeholdelsesfri facadebeklædning til bl.a. private husstande, hvor netop mørke nuancer er i høj kurs.

- Mange boligejere styrer helst uden om vedligeholdskrævende materialer, og det er i dag med til at drive efterspørgslen efter fibercement, siger innovationschef i Cembrit Magnus Sommer.

Han tilføjer, at den nye Cembrit Opal Sort kan bruges til alt fra et stort kontorbyggeri til en ny gavl eller et nyt udhæng på parcelhuset.

Topkarakter i test

Cembrit Opal Sort er både gennemfarvet og overflademalet i sort, og den kombination sikrer en robust og farveægte overflade, der ældes ensartet. .

- Cembrit Opal Sort har været udsat for en 3.000 timer lang test med intens vejr-påvirkning og UV-stråler. Testen gav pladen topkarakter, fordi den bevarer sin nuance med minimale forandringer i farvedybden, forklarer Magnus Sommer.

Cembrit Opal Sort er netop kommet på hylderne.

Swisspearl Danmark A/S
Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58711713

Send til en kollega

0.047