23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Autodesk frigiver release 2012. CDLIGHT Nyhedsbrev marts 2011

Læs her om de nye softwarepakker til 3D design og konstruktion. Tilmeld dig CDLIGHTs lanceringsseminar. CDLIGHT ProjectExplorere 2012 er klar, CADOGMUS har super bundle tilbud på en gratis SpaceNavigator ved køb af SpacePilot Pro og meget mere.

CDLIGHT Nyhedsbrev marts 2011. Autodesk frigiver release 2012!

Inventor Suites skifter navn og udvides markant
Alle der har en licens på aktiv subscription vil modtage R2012 med posten. Suiten hedder fremover Product Design Suite og udsendes i 3 udgaver: Standart, Premium og Ultimate Edition, der udover Inventor R2012 OGSÅ indeholder programmerne Mudbox, Sketchbook Designer, Showcase, Vault, Mechanical, 3ds Max Design og Alias Design afhængigt af hvilken Edition din nuværende Suite berettiger til.
Læs mere om de nye Design Suites her

Release seminarer og erfa Fra vision til virkelighed
I forbindelse med releasen af Autodesks til dato største produktpakke, inviterer CDLIGHT til præsentation af nyhederne i Inventor R2012.
13. april Horsens
27. april Sønderborg
28. april Roskilde
17. maj Ålborg
18. maj Skjern

Se, hvordan du kan omsætte dine mest innovative ideer til færdige projekter med den nye Product/Factory Design Suite fra Autodesk® til produktdesign og industri. I forlængelse af release seminaret afholdes der erfamøde med fokus på mulighederne i de nye suites.
Agenda og tilmelding

Prisændringer især vigtigt hvis du har Inventor Suite og ønsker en udvidelse til simulation!!I forbindelse med de nye Suite er der varslet store prisstigninger på up- og crossgrades og da Simulation modulet fremover ligger i Ultimate pakkerne, opfordres alle, der måtte ønske enten Simulation modulet eller Routed System, til at kontakte os hurtigst muligt.

CDLIGHT ProjectExplorer 2012
Udskrivning af projekter med et enkelt klik – få automatisk ordrenummer, stregkoder, mv. på alle tegninger ved udskrivning.
Udveksling af styklistedata til økonomiprogram
Kontakt CDLIGHT og hør nærmere om hvordan CDLIGHT ProjectExplorer 2012 sparer tid og penge for din virksomhed.

Autodesk har opkøbt Blue Ridge Numerics
Blue Ridge Numerics’ CFdesign technology bliver en vigtig del af Autodesks simulation software portefølje, der allerede inkluderer Autodesk Inventor, Autodesk Algor Simulation og Autodesk Moldflow. Opkøbet vil udvide Autodesks løsning for Digital Prototyping ved nu også at kunne tilbyde fluid flow og thermal simulation (CFD) funktionalitet.
Se pressemeddelelsen her

CADOGMUS
Bundlekampagne køb en SpacePilot Pro og få en gratis SpaceNavigator Professional med til hjemmebrug!
Se tilbuddet her

CDLIGHT Toolbox Prøv den gratis i 30 dage
CDLIGHT Toolbox er en programpakke med en lang række udvidelser, som CDLIGHT de seneste 10 år har bygget som individuelle udvidelser til CAD-brugere.
Se mere Ja tak, send mig gratis 30 dages trial

Aktuelle kurser
Vi udbyder et bredt program af kurser, bla;
Vault Videregående for Workgroup & Collaboration brugere. 1 dags kursus, hvor du bla. lærer at håndtere revisionsstyring og automatisk filnavngivning.
Sheet Metal, lær at arbejde effektivt med Inventors plademodul
Se mere og tilmeld

Hjælpe filer til AutoCAD R2011
Autodesk har offentliggjort en række håndbøger på nettet, som kan være en hjælp, når du skal lære at bruge AutoCAD®-programmet. Der er adgang til alle ressourcerne i programmet, men en del af dem findes også i oversatte udgaver
Find dem her

Med venlig hilsen
CDLIGHT A/S
www.cdlight.dk
7628 1415

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436

Send til en kollega

0.062