23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Komplet program med dørløsninger i stål

Med sidste års overtagelse af aktiverne i konkursboet fra ståldørsfabrikanten Hansen Door A/S, kan Swedoor / JELD-WEN nu præsentere et komplet dørprogram af karme, glaspartier og porte i stål. Programmet markedsføres under navnet STEEL-LINE

Vi er utroligt glade for, at vi med STEEL-LINE nu har hele produktpaletten indenfor dørløsninger til det professionelle marked. Vi kan således fremover tilbyde vores kunder hele dørleverancen. Med de kompetencer, vi nu har fået, står vi utroligt godt rustet med kombinationen af et bredt dørprogram indenfor såvel træ- som stålprodukter, samt markedets mest kompetente medarbejdere.

Samlet dørordre et sted
Vi har længe arbejdet med optimering af vores forretning for at kunne dække alle vores kunders behov, så de nu kan samle deres komplette dørordre et sted. Det, at kunne tilbyde markedet en komplet løsning fra et sted, ved vi, er noget man i stigende grad ønsker i byggebranchen. Entreprenører, forhandlere og arkitekter har mindre og mindre tid til at tage sig af de små leverandører, som kun udgør en lille del af et samlet projekt. At blive totalleverandør på dørløsninger har derfor også været vores primære formål med at tilføre steel-line til vores portefølje.

Kæmpe projekter eller blot én enkelt dør
Selvom STEEL-LINE tilfører endnu en dimension til vores produktprogram og gør vores organisation endnu større, vil man som kunde ikke opleve, at vi er blevet tungere eller mindre smidig som leverandør. Tværtimod.
Swedoor / JELD-WEN har altid bestræbt sig på at være leverandør til alle typer kunder og til alle projektstørrelser. Det er uændret, og vi arbejder hårdt på at gøre STEEL-LINE til en integreret del af det effektive salgssetup, som idag varetager vores forretning på projektmarkedet i hele Danmark.

http://steelline.dk/

Swedoor
Danmarksvej 9
9670 Løgstør
Vesthimmerland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10276802

Send til en kollega

0.047