23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byg bedre og billigere med SOLIBRI Model Checker

SOLIBRI Model Checker er et stærkt værktøj til at sikre kvaliteten igennem hele byggeprocessen, både i projekteringen og udførelsen - med store fordele for alle.

SOLIBRI Model Checker kan analysere en model og tjekke den i forhold til regler og BIM-standarder udfra primært IFC-data. Ved at tage udgangspunkt i - og udnytte informationsbærende modeller - kan man dels kvalitetssikre og granske de enkelte fagområder selvstændigt eller hele projektet på tværs af fagområder, på forskellig vis allerede tidligt i projekteringen.

At være i stand til at kvalitetssikre tidligt i projekteringen minimerer i den grad tiden, der anvendes til omprojektering eller omkostningerne til byggeriet for at rette fejlene senere i processen.

Her er listet nogle af mulighederne :

• Import muligheder
• Løbende detektering af ændringer i modellen
• Navigering i 3D model
• Regelbaseret kontrol af modellen – kollisionskontrol, mangler mm.
• Udtræk af Informationer, mængder samt resultater af analyser til rapporter

Hvem bør deltage?:
Alle, der har interesse i at levere kost-effektive 3D BIM-projekter i høj kvalitet og kvalitetssikrede IFC-leverancer i projekteringen, herunder :
Bygherrer, som kontrollerer design op imod bygningsspecifikationer som kost og energibudgetter, sikkerhedsregler og andre BIM-krav.
Arkitekter og ingeniører som vil have mulighed for at undersøge modellerne i forhold til design, kollisioner, opfyldelse af BIM-krav mm.

Deltagelse er gratis – så tilmeld dig og oplev SOLIBRI Model Checker!
Varighed : 60-75 minutter.

Webinaret er online, og du behøver kun en PC, højtalere og mikrofon, eller evt. headset samt Internetforbindelse. Ca. 1 time før webinaret starter modtager du et online link via din e-mail.
Dato, tidspunkt og tilmelding:

7. april 2011 kl. 13.00
-
Klik her for tilmelding:
http://www.nti.dk/seminar/cad-byggeri/7-...

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528

Send til en kollega

0.031