23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bro-Cool nedkølesystemer

Effektive systemer til hurtig og effektiv nedkøling af fødevarer

Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere vores Bro-Cool nedkølesystemer fra BPT Skerman, som for nylig blev opkøbt af Winkworth gruppen.

Bro-Cool er specielt designet og fremstillet til fødevareindustrien og velegnet til en lang række produkter lige fra saucer til cremer. Bro-Cool systemerne er som standard udført i 310L rustfrit stål og er i overensstemmelse med BS5550.

Bro-Cool fås i en version, hvor nedkølingen sker ved hjælp af et kontrolleret vakuum, og i en version hvor en glykolblanding bruges som kølemiddel.

Bro-Cool Vakuum” kølesystem anvender en beholder, der er designet til indre tryk og vakuum. Processen foregår ved, at produktet under vakuum føres fra kogekarret og ind i Bro-Cool systemet, hvor det nedkøles ved hjælp af et kontrolleret vakuum. For at undgå over-nedkøling, kontrolleres produkttemperaturen nøje under hele kølecyklussen. Derved sikres det, at systemet lukker ned ved den korrekte temperatur.

Bro-Cool Glycol” er med sit isolerede seriekølesystem en hurtig løsning til nedkøling, der samtidig er nænsom over for følsomme produkter. Processen foregår ved, at produktet føres fra kogekarret og ind i en isoleret beholder, hvor glykolblandingen under vakuum cirkuleres gennem hele kappen ved optimal temperatur og strømningshastighed.

I begge systemer skrabes produktet automatisk fra beholderens overflader med en optimal hastighed, så varmeoverførslen effektiviseres.

Efter nedkølingen kan produkterne føres videre i processen enten ved hjælp af vakuum eller under et lille overtryk uden brug af en transportpumpe, hvorved man eliminerer risikoen for at beskadige produktet.

Begge Bro-Cool kølesystemer fås i standardstørrelserne 250 l, 500 l, 800 l og 1000 l og fås afhængigt af versionen med blandt andet nogle af følgende ekstra muligheder:

• Termoisoleret beholder.
• Køleanlæg til glykol/vand.
• Hydraulisk åbning af låget.
• Proceskontrol og automatisering.
• Dataopsamling.
• Vakuumpumpe og dampejektorsæt.
• Sammenkobling af vakuumkanaler, separatorbeholdere og køletårn.
• Produkttransportpumpe og -rør.
• CIP.

Såvel Bro-Cool Vakuum som Bro-Cool Glycol fås som nøglefærdige koge/kølesystemer.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.047