23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ERFA-møde på Østre Gasværk

Teateret Østre Gasværk havde budt indenfor til rundvisning, frokost og mødefaciliteter i topklasse, da CDLIGHT afholdte et velbesøgt ERFA-møde i de usædvanlige rammer.

ERFA-møde på Østre Gasværk
17. februar afholdt CDLIGHT et velbesøgt ERFA-møde i usædvanlige rammer. Teateret Østre Gasværk havde budt indenfor til rundvisning, frokost og mødefaciliteter i topklasse. Det gav både et positivt møde, hvor forskelligheden i Inventors funktionalitet var i højsædet, og et indblik i Østre Gasværk bag scenen. Her har Inventor også har en finger med i spillet og det fik en passende plads i dagens program.

På Østre Gasværk benyttes Inventor til udvikling og design af scener og funktioner i forbindelse med forestillinger. Netop nu er teateret i færd med opsætningen af teaterkoncerten Bob Dylan og til den forestilling har Inventor været med fra den tidligste designfase, udtaler Rene Hansen fra 3D Konstruktion / Design. Blandt andet er hele scenen designet i Inventor, og et avanceret løftesystem til bagscenen er også konstrueret i Inventor.
Det fik deltagerne fra de ti virksomheder på dagens ERFA-møde lejlighed til at opleve ved selvsyn ved en rundvisning, og igen var begejstringen stor for de mange forskelligartede opgaver, som Inventor kan bruges til at løse.

Inventor sikrer dokumentation i biotech-branchen
En af de deltagende virksomheder var Thermo Fischer Scientific, som havde sendt to medarbejdere, der begge arbejder med Inventor til dagligt. Virksomheden producerer og udvikler udstyr til den bioteknologiske branche verden over. I Danmark er det særligt plaststøbte dele til biologiske prøver, opformering af celler og produktion af lægemidler. Det stiller helt særlige krav til præcision og efterfølgende dokumentation overfor kunder og sundhedsmyndigheder verden over. Til den opgave er Inventor det oplagte redskab til formgivning og konstruktion. Via BlueCielos Meridian dokumentstyring til Inventor kan alle Thermo Fischer Scientifics produkter spores på behørig vis, som det kræves i medicinalbranchen.

"Dermed kan sundhedsmyndighederne altid skaffe sig et komplet overblik over et medicinsk medikaments livsforløb – og det er vigtigt og nødvendigt, hvis der skal spores fejl," siger Anne Vi Gjevnøe fra Thermo Fischer Scientific.

Sparrer og lærer af hinanden på tværs af brancher
ERFA-mødets overordnede tema var "Dirty tricks & hidden features", og målet var, at udveksle erfaringer om, hvordan man ved at udnytte avancerede funktioner i Inventor kan effektivisere sit arbejde. Blandt de ialt otte vidt forskellige indlæg, som ERFA-mødet havde på agendaen, var også et fra Stig B. Nielsen, der forklarede, hvordan Inventor benyttes i undervisningen på Teknisk Erhvervsskole Center i København. Interessant er, at smedelærlingene ikke kan bestå deres svendeprøve uden at være i stand til at dokumentere såvel produktdesign som produktionstegninger med tidssvarende værktøjer.

Sune M. Carlsen fra Erik Bagger A/S udtaler i en pause mellem de mange indlæg: "Det gode ved Inventor er, at man kan lære så meget af hinanden, selvom vi kommer fra alle mulige forskellige brancher. Hos Erik Bagger A/S designer vi brugskunst, men vores arbejdsprocesser i Inventor er de samme som hos Østre Gasværk, Thermo Fischer Scientific og mange andre virksomheder. Derfor kan vi sparre med - og lære af - hinanden, og er grunden til at jeg er kommet her i dag."

Kontakt CDLIGHT for information og tilmelding til kommende erfamøder og seminarer.

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436

Send til en kollega

0.047