23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WAGO lancerer ny webportal: www.wagobyg.dk

Med WAGO's nye webportal www.wagobyg.dk ønsker vi at give dig et indtryk af og et samlet overblik over alle de løsninger og produkter, som WAGO kan tilbyde i dag, inden for både bygningsautomation og bygningsinstallation. På den nye portal har vi samlet alle informationer på ét sted: produktnyheder og beskrivelser af produkter; forslag til løsninger og systemer; nyttig dokumentation i form af datablade, manualer og retningslinjer om f.eks. montering; software, der kan downloades; case stories; support- og kontaktoplysninger; kataloger og brochurer på dansk og engelsk o.m.a. Vi håber, at du vil få gavn af og finde inspiration på portalen, og ser frem til dit besøg på siden.

Samtidig har vi udarbejdet en ny brochure: "Bygningsautomation - et overblik". Med den ønsker vi ligeledes at give dig et indtryk af alle de løsninger, som WAGO kan tilbyde i dag. Vi håber, at den vil give inspiration og et indblik i vores system, der tillader en sammensmeltning af protokoller og gateways, som f.eks. KNX, BACnet, LON, ModBus TCP IP, DALI, M-Bus, EnOcean og MP-Bus, og dermed åbner for helt nye muligheder inden for moderne bygningsautomation.

Brochuren kan bestilles på tlf. 44 35 77 77 eller pr. e-mail info.dk@wago.com.

Besøg www.wagobyg.dk

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf. 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: http://www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.047