23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lille, robust digitaltermometer med væskeføler

Digitaltermometer i lommeformat med hurtigtreagerende væskeføler, der måler temperatur på under 4 sekunder.

Elcometer Model 212 er et batteridrevet digitaltermometer i lommeformat med stort, letlæseligt display. Termometret fås som noget nyt med en hurtigtreagerende væskeføler i rustfrit stål, der kan tage temperaturmålinger på under 4 sekunder.

Med sit vandresistente hus med integrerede gummipakninger og et formstøbt vindue, der forhindrer snavs og fugt i at beskadige displayet, er termometret ideelt til brug i selv de barskeste omgivelser. Derudover kan føleren foldes ind og ud, så den beskyttes, når instrumentet ikke er i brug og f.eks. ligger i lommen.

Blandt fordelene ved termometer model 212 kan nævnes, at brugeren kan skifte mellem °C og °F, at opløsningen kan indstilles til 0,1º C eller 1º C afhængigt af de specifikke krav, og at instrumentet slukker af sig selv, når det ikke har været i brug i 10 minutter, således at der spares på batteriet. Sidstnævnte funktion kan dog deaktiveres, hvis brugeren ønsker det.

Digitaltermometer model 212 fås også med en hurtigtreagerende intern overfladeføler, der kan måle overfladetemperaturen på f.eks. stål og beton og en række andre materialer.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.062