23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Laboratorie-drageringsmaskine

Robuste, pålidelige og alsidige drageringsmaskiner i små størrelser, der er velegnede til laboratoriebrug

Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere den nye laboratorie-drageringsmaskine fra Winkworth Machinery.

BPT Skerman, som for nylig blev opkøbt af Winkworth gruppen, har i årtier været kendt som en af de førende og mest troværdige producenter af drageringsmaskiner, og maskinerne er ikke blot økonomiske men også robuste, pålidelige og alsidige.

De traditionelle BPT Skerman drageringsmaskiner bruges inden for medicinal-, konfekture & fødevareindustrien til overtrækning, polering, glasering, tromling og blanding af produkter som f.eks.: piller, vingummi, ris og pasta, kokos, nødder, rosiner, spirer, pebermyntepastiller, tørret frugt, vokskager, bolsjer, marinader, lakrids, sukkerovertrukne mandler og meget andet.

Nu kan BPT Skermann også tilbyde drageringsmaskiner i små størrelser, der er velegnede til laboratoriebrug: 16’’, 18’’ og 22’’ - alle i 316 rustfrit stål. Der er mulighed for justering af både hældning og hastighed, ligesom der også tilbydes varme og blæsefunktion.

Kontakt os venligst for yderligere oplysninger om drageringsmaskinerne eller vores øvrige store udvalg af maskiner til fødevareindustrien.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.047