23948sdkhjf
Del siden
Annonce

URBANNATURE forskønner i Grenå

Ny-indviet bilcenter i Grenå er pakket ind i URBANNATURE fra Cembrit

Grenå bil-center vælger URBANNATURE

Grenå bil-center har indviet et nyt og langt større udstillingshus med facade ud mod en af Grenås travleste veje. Det nye udstillingshus består af nye og gamle bygninger, der nu smelter sammen i ét harmonisk facadeudtryk i form af facadeplader fra Cembrits URBANNATURE-serie.


Facadeplader i fibercement har længe været anerkendt som en robust og vedligeholdelsesfri facadeløsning. Og med Cembrits eksklusive URBANNATURE-serie er der nu flere farver og overflader at vælge imellem end nogensinde. Netop udvalget var en af grundene til, at bygherren bag Grenås nyeste bilhus valgte at beklæde nye som gamle bygninger med facadeplader fra URBANNATURE-serien.

Helhedsorienteret harmoni
Det nye Grenå bil-center er en sammenbygning af gamle og nybyggede bygninger, men fordi bygherre valgte at beklæde alle bygninger med nye facadeplader, fremstår huset i dag som ét, nyt hus.

- Bil-centret ligger på en meget synlig placering i Grenå. Bl.a. derfor var det vigtigt for bygherre, at centret som helhed fik et harmonisk og flot facadeudtryk, så forretningen og bilerne præsenterer sig bedst muligt, lyder det fra chefkonsulent i Cembrit Arne Vestbjerg.

Ud over facadepladerne har Cembrit også leveret vindspærren til det nye Grenå bil-center.

Swisspearl Danmark A/S
Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58711713

Send til en kollega

0.046