23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lille laboratoriemikser med stor kapacitet

Kompakt Z blade mikser, der optager væsentligt mindre plads end en traditionel blandemaskine, men som med sine 7 liter, alligevel har større kapacitet end normale laboratoriemaskiner.

Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere den kompakte men rummelige 7 liters "Z Blade ”MZ7” blandemaskine fra vores leverandør Winkworth Machinery - Storbritanniens største producent af industrielle blandemaskiner.

Z blade MZ7 repræsenterer en ny og spændende udvikling, og er ideel til virksomheder, som selv ønsker at udføre opskaleringsforsøg forud for produktionen. Maskinen optager væsentligt mindre plads end en traditionel blandemaskine, men har, med sine 7 liter, større kapacitet end normale laboratoriemaskiner. Da den til gengæld arbejder på samme pålidelige måde som en meget større maskine, er det muligt at iværksætte en reel produktion af mindre partier til udvidede forsøg og produktgodkendelse.

Z blade MZ7 har bl.a. den fordel, at den er ekstrem nem og hurtig at rengøre. Maskinen er ideel til blanding og æltning af forskellige materialer som f.eks. tyggegummi, sukkermasse, silicium, sæber og smagsstoffer, og den nemme rengøring betyder, at man hurtigt og nemt kan skifte mellem de forskellige materialer, hvilket eliminerer risikoen for potentielt skadelig "krydskontaminering" mellem de forskellige partier.

Muligheden for reel småproduktion, den nemme rengøring og sidst men ikke mindst datalogning betyder tilsammen, at Z blade MZ7 er den perfekte kvalitetsmaskine til alle, der selv ønsker at forny, forske i og udvikle deres produkter.

Hos Strenometer har vi selvsagt været glade for at føje denne maskine til vores sortiment og for dermed at kunne tilbyde vores kunder endnu flere valgmuligheder og endnu større fleksibilitet.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.047