23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KE-DireJet® VARIO System fra KE Fibertec AS

KE Fibertec har i tæt samarbejde med Prima-vent A/S i Esbjerg leveret luftfordelingssystemerne til DS SM A/S’ nye, topmoderne overfladebehandlingsanlæg i Hjordkær ved Rødekro.

Man har valgt forskellige KE-DireJet® systemer afstemt til de enkelte produktioner. Der er anvendt både KE–DireJet® systemer med Ø24 mm dyser og KEVario systemer med Ø48 mm variable dyser.

Det nye produktionsanlæg er opbygget med et produktionsflow nord/syd begyndende med sandblæsning over metallisering, maling og slutklargøring.I de enkelte produktioner er der forskellige ventilationsbehov. Det nye design tillader markant lavere luftskifte med store besparelser til følge. Den store reduktion af luftmængden skyldes i høj grad KE Fibertecs koncept og design med Vario- og DireJetdyser.

Der arbejdes typisk i den ene side af hallen, mens der aflægges/afgasses i den anden side.
Udviklingschef Oluf Lauridsen,DS SM A/S, oplyser, at der er opnået en betydelig forbedring af arbejdsmiljøet samt en markant renere luft i hallerne sammenlignet med tilsvarende produktioner.

Indblæsningen er opbygget med to spejlvendte, ens systemer, der sikrer ventilationen på tværs af rummet mod sugepanelerne. Der er stor energibesparelse ved lavere luftskifte og med de specialudviklede ventilationsaggregater.

Overskudsvarmen genvindes (> 80%) til opvarmning af hallerne. Den genindvundne varme fordeles effektivt til hallerne vha. DireJet-systemerne. Således fungerer KE-systemerne både til erstatnings- og procesluft samt til opvarmning. KE Fibertec har helt fra projektstart bistået med teknisk vejledning ved dimensionsring af indblæsnings systemerne i tæt samarbejde med DS SM og Prima-vent.

Hele luftfordelingssystemet er placeret i spærkonstruktionen og begrænser derfor ikke udnyttelsen af højden i produktionen.

KE’s tekstilsystemer med dyser færdigmonteret fra fabrik sparer montørtid og fylder mindre under transport. Tekstilsystemerne er meget lette i forhold til stål, hvilket har gjort montagen hurtig og væsentlig billigere end ved stålkanaler.

DS SM modtog efter færdiggørelsen af byggeriet en pris fra Syd Energi, da det er lykkedes DS SM at reducere energiforbruget med 30-50% i forhold til traditionelle anlæg.

Har du et projekt inden for følgende områder:

- sportsarenaer
- lagerhaller / terminaler
- høje produktionslokaler
- store offentlige bygninger
- atriums
- showrooms

Så kontakt KE Fibertec´s erfarne salgsingeniører på tlf. 7536 4200, og lad dem overbevise dig om, at fremtidens fleksible KE-DireJet® dyse kan løse opgaven - på den lette måde.

Rekvirer også vores tekniske datablade om KE DireJet® Vario Systemet, eller læs mere i vores katalog.


KE Fibertec AS
Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19138038

Send til en kollega

0.048