23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udviklingsprojekt giver tro på fremtiden

I samarbejde med eksperter fra Teknologisk Institut og med hjælp fra Væksthuset Ålborg har Bisgaard Industri nydt godt af samarbejdet omkring udviklingen af en energirigtig udgave af sit eksisterende koncept for vindueslysninger.

Bisgaard Industri har en ambition om at være de bedste på markedet for lysninger til vinduer, og derfor har virksomheden netop afsluttet et forløb med udviklingsprogrammet ”Virksomheder i Teknologisk Udvikling” (ViTU).
Programmet har haft til formål at højne den tekniske viden i små og mellemstore virksomheder ved hjælp af nye teknologier, processer og materialer.
Konkret har Bisgaard Industri sparret med Væksthus Nordjylland og eksperter fra Teknologisk Institut med henblik på at videreudvikle virksomhedens præfabrikerede lysningskoncept ”Clip-on”:
- Vi er gået skridtet videre, nu er vi i færd med at udvikle en specielt energirigtig version af vores løsning, hvor vi er bevidste om valg af materialer, overflader og på alle måder har skabt en bæredygtig version af Clip-on, siger adm. direktør Helle Skærbech.
Hun er begejstret for deltagelsen i ViTU, som har givet Bisgaard Industri et værdifuldt løft:
- Det her kunne vi ikke have gjort selv. Det giver en rar tryghed at have ekspertise at rådføre sig med, og så giver det en blåstempling af resultatet, som vi kan bruge i markedsføringen, fortsætter direktøren.

Man forventer hos Bisgaard Industri at kunne berette lidt mere om resultatet at udviklingsprojektet i løbet af 2011.

NIC Denmark A/S
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829563

Send til en kollega

0.031