23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Gyproc Håndbog - bestil den allerede idag

Nu er den nye opdaterede udgave af Gyproc Håndbog trykt og klar – bogen du som professionel inden for byggeriet ikke vil undvære.

Hvis du vil sikre dig at du projekterer og bygger efter de seneste foreskrifter og anvisninger, samt den gældende byggelovgivning, herunder BR10 og Eurocodes, kan du bestille den nye Gyproc Håndbog 9 direkte fra vores hjemmeside.

Gyproc Håndbog 9 indeholder nyeste information inden for letbyggeriteknikken og dækker alle Gyproc gipssystemer gennem systempræsentationer, oversigter over systemegenskaber, funktionsnøgler, samt datablade for de væsentligste konstruktioner.

Gyproc Håndbog 9 er et praktisk ”værktøj” for projekterende og udførende inden for byggeriet. Håndbogen giver et overskueligt grundlag for valg af systemløsninger tilpasset givne krav til eksempelvis brandisolering, lydisolation, statiske forhold, æstetiske forhold, mm.

Nyt i Gyproc Håndbog 9

- Ny systemoversigt forrest i bogen giver dig et hurtigt overblik over de forskellige systemløsninger
- Funktionsnøgler er flyttet frem først i håndbogen med oversigtstabeller og systemegenskaber
- Større udvalg af vægtyper med tilhørende datablade.
- Nye lavenergi vægtyper for ydervægge.
- Ny optimeret systemløsning for brandisolering af bærende stålkonstruktioner med Glasroc F FireCase
- Nyt afsnit om opbygning af Vådrumsvægge
- Nye opdaterede dimensioneringstabeller
- Tilpasset seneste lovgivning, standarder, normer og regelsæt, herunder BR10 og Eurocodes

Du kan nu bestille dit eksemplar ved at udfylde formularen for bestilling af tryksager.

Du finder også information omkring den nye Gyproc Håndbog opdateret på hjemmesiden i form af nye pdf-filer, eller som ”E-håndbogsversion”- til at bladre og søge i direkte på hjemmesiden.

Gyproc Håndbog vil fortsat være til rådighed omkostningsfrit for vores kunder, herunder også foreskrivere af Gyproc systemer og produkter.

Vi håber at du finder den nye udgave endnu mere anvendelig og at Gyproc Håndbog fortsat vil være et vigtigt arbejdsredskab for dig i dit arbejde.


Gyproc A/S
Hareskovvej 12
4400 Kalundborg
Kalundborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59983016

Send til en kollega

0.062