23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eegholm tænder lys for sønderjysk sport

Når Sønderborg kommunes borgere løber på banen for at dyrke sport i den mørke tid, er det med hjælp fra Eegholms elektroniske lysstyringsmoduler

Kommunens sportspladser er blevet udstyret med ny teknologi for at effektivisere styringen af de store projektører, der oplyser banen. Lysene er nu kun tændt, når banen er i brug, og det er blevet mørkt.

Eegholms lille elektroniske lysstyringsmodul – linkedCONTROL- gør det let at effektivisere styringen af projektørerne. Sportsklubbernes spilletider lægges ind på linkedTOOLS hjemmesiden, hvorefter de automatisk sendes ud til lysstyringsmodulerne over GSM nettet.

Fjernbetjene projektører fra mobiltelefonen
Lysstyringsmodulerne sørger for at tænde projektørerne, når mørket falder på og slukker igen, når spillerne tager hjem. Løsningen gør det let at administrere belysningen indenfor den almindelige arbejdstid og sikrer samtidig, at ingen skal huske at slukke projektørerne igen.

Med lysstyringsmodulet er det også muligt at fjernbetjene projektørerne direkte fra sin mobiltelefon. Det kræver kun et opkald fra sin telefon eller en sms-besked med f.eks. teksten ”Tænd lys”. Systemet er forberedt for brugerbetaling idet det aktuelle strømforbrug for hver periode automatisk sendes til hjemmesiden.

Tekniske data
• Produktet understøtter op til 8 digitale udgange, der kan drive relæer
• Op til 7 digitale indgange, der kan reagere på tænd/sluk signaler
• Op til 2 pulstæller indgange, der kan tælle pulser fra målere
• 1 analog indgang, der kan måle et analogt signal imellem 0-10 VDC.

Reducere CO2 udslippet
Tiltaget er et led i Sønderborg kommunes strategi om, i samarbejde med områdets virksomheder, at reducere CO2 udslippet igennem intelligent energihåndtering, så det når et 0 i 2029.


Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker at vide mere om de elektroniske lysstyringsmoduler, kontakt Michael Hansen, Innovation Manager, mh@eegholm.dk, direkte 73 12 12 79.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318

Send til en kollega

0.047