23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Autodesk Inventor, AutoCAD for MAC og CDLIGHT Toolbox

CDLIGHTs Nyhedsbrev for november omhandler den nye Inventor version. AutoCAD for Mac og CDLIGHTs egen udviklede programpakke CDLIGHT Toolbox. Læs desuden om aktuelle kampagner, kurser og Autodesk University.

CDLIGHT Nyhedsbrev november 2010
Energi, efterårsstorme og vintervejr hører sammen. Energiforbruget og priserne stiger, det globale fokus på cleantech, den lokale debat om Danmarks rolle tager om sig og det er I, som kunder ved CDLIGHT en væsentlig del af.

For fortsat at kunne konkurrere globalt må vi være skarpere. Skarpere på effektivitet, knowhow og udvikling og der kan CDLIGHT hjælpe jer med vores mangeårige erfaring fra implementering af 3D CAD og ikke mindst dokumenthåndtering hos multinationale og lokale virksomheder.

Vi ser frem til fortsat at udvide vores spidskompetence og hermed styrke danske virksomheders konkurrenceevne. Leif Jessen Hansen, CDLIGHT A/S

NY INVENTOR – Autodesk Inventor
Nu uden AutoCAD! Autodesk lancerer nu muligheden for at købe en ren Inventor licens uden AutoCAD/ AutoCAD Mech. Prisen er særdeles attraktiv på KUN 43.000. Hertil kommer årlig subscription på kr. 7300,- Genialt, som den ekstra licens i firmaet eller for dig, som aldrig bruger AutoCAD.
Se mere om hvad de forskellige Inventorpakker indeholder

NY AUTOCAD - AutoCAD 2011 for Mac
Autodesk er nu klar med AutoCAD 2011 for MAC. På Mac OS ® X platformen kan du nu anvende AutoCAD i native DWG™ format og dele filer med kunder, leverandører og partnere i hele verden, uanset platform.
Se PDF her

Nye muligheder i CDLIGHT Toolbox
I forbindelse med lanceringen af Toolbox til Vault har vi valgt at gøre det nemt for alle at vælge præcis den pakke, der passer ind i jeres forretning uanset om funktionen skal aktiveres fra Inventor, AutoCAD eller Vault.
Derfor hedder programmet nu CDLIGHT Toolbox, når det drejer sig om generering af formater, håndtering af properties og som noget nyt oprettelse af 2D tegning ud fra 3D model.

NY Bruger? Spar op til 50% på CDLIGHT Toolbox indtil jul.

Læs mere om aktuelle kampagner her

Autodesk Kampagne – Opgrader til mere funktionalitet og spar op til 30 %!På opgradering fra AutoCAD til Inventor (AIS, AISS, AIRS og Pro) eller fra Inventor til en Inventor med mere funktionalitet fx Inventor AIS til Inventor Pro. Kampagnen omfatter også Vault Workgroup, Collaboration & Professional.
Læs mere om aktuelle kampagner her og kontakt CDLIGHT for rådgivning om, hvad en opgradering vil betyde for din forretning.

Kommende erfamøder
Tak til alle jer der bidrog til, at gøre efterårets erfamøder til en god og konstruktiv oplevelse.
Vi er klar igen i januar.
Se datoerne her

½ dags workshops
Mange har efterspurgt korte målrettede sessions. Derfor har vi udvidet vores kursusprogram til at omfatte workshops, hvor vi med udgangspunkt i deltagernes niveau og medbragte materiale gennemgår mulighederne i de enkelte moduler.
Deltag fx i Skeletmodelering eller iLogic den 9. december.

Subscriptioncenter - vigtigt i forbindelse med R2012
Når release 2012 kommer på gaden til foråret vil download af softwaren være default levering i forbindelse med modtagelse af den nye release. Se mere her

Servicepacks
Servicepack 1 til AutoCAD, Inventor, Factory og Servicepack 2 til Vault er kommet og kan downloades på Autodesk hjemmeside under Service og Support. Husk at det er jeres CAD-ansvarlige, der bør tage stilling til installationen.
Linket ligger ligeledes under link på cdlights hjemmeside
Kontakt CDLIGHT for hjælp til at installation og/eller opgradering fra tidligere version.

Subscription Advantagepack til Inventor
Autodesk Subscription Advantage Pack for Autodesk Inventor 2011 udvider mulighederne i Autodesk Inventor 2011 softwaren. Pakken indeholder opdaterede og forbedrede værkstøjer til dataudveksling med andet CAD-software, ease of use tools til dynamic sectioning, feature auto-name, og fleksibel drawing view orientation.

Se mere om Subscription Advantage Pack her

Autodesk University
Få dugfriske nyheder fra Autodesk via dit subscription center.
Autodesk University afholdes i år d. 30.11 – 2.12 på Mandalay Bay, Las Vegas. For de, som ikke har mulighed for at deltage er der adgang til et væld af virtuel learning, speakers og inspiration fra Autodesk og brugere fra hele verden.
Se mere og tilmeld dig.

Projekt Butterfly har spredt vingerne og er blevet til AutoCAD WS
I sidste nyhedsbrev var vi inde på gratis CAD apps, og den tendens fortsætter med Autodesks lancering af AutoCAD ® WAS web og mobile applikation til AutoCAD.

Projektet Butterfly var en Autodesk Technology Preview, der lå på Autodesk Labs. Projektet gjorde det muligt for AutoCAD brugere, at redigere og samarbejde om AutoCAD tegninger (.dwg) med kolleger og kunder fra enhver computer med internetforbindelse. Teknologien er nu blevet frigivet under navnet AutoCAD WS og kan downloades bla. via subscriptioncenteret eller her.
Mobil applikationen findes til iPad, iPod og iPhone og kan downloades via iTunes.
Læs Heidi Hewetts blog om AutoCAD WS her

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436

Send til en kollega

0.049