23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Idealcombi leverer stor ordre til renoveringen af Vildtbanegård

Nu står Vildtbanegårds Afdeling 1 for tur og endnu engang er Idealcombi valgt som leverandør af vinduer og døre til facaden.

Sidste år vandt Idealcombi leverancen af mere end 2700 vinduer til klimarenoveringen af Vildtbanegårds afdeling 2 med NCC Construction Danmark A/S som totalentreprenør på projektet.

”Vores kunde har fået en oplevelse af Idealcombi som leverandør, der har gjort, at vi også er blevet valgt til næste etape af Danmarks største renoveringsprojekt. I forbindelse med det endelige vinduesvalg har der mellem NCC Construction Danmark A/S og Idealcombi A/S været afholdt mange konstruktive møder, hvor mange løsninger var i spil for at finde den mest optimale og mest energirigtige løsning til projektet”, siger Claus Winther, direktør Salg og Marketing.

Renoveringen af Vildtbanegård i Ishøj er Danmarks største renoveringsprojekt, og er derfor en meget attraktiv leverance for Idealcombi, ikke kun pga. størrelsen af projektet, men også fordi det understreger, at virksomheden er blandt de førende producenter af energirigtige vinduesløsninger til facaderenoveringer og nybyg.

Der skal i denne omgang leveres mere end 1800 vinduer til opgaven. Som ved renoveringen af afdeling 2 blev produktserierne Contura og Nation valgt med en 3-lags glasløsning, der energimæssigt lever op til de strenge krav, der stilles til hele klimarenoveringen. Udover nye vinduer skal ejendommen også have ny isolering, ny facadebeklædning samt nye glaslukninger foran altanerne.

Vildtbanegården afdeling 1 ligger i Ishøj syd for København, og byggeriet har 600 lejligheder og er den næststørste af 3 afdelinger i selskabet.

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328

Send til en kollega

0.047