23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Idealcombi introducerer nyt højteknologisk energivindue

Idealcombi lancerer i dag officielt det nye kampagnesite for Futura+ - et helt nyt energisystem af vinduer og døre. Futura+ er Idealcombi’s svar på en fremtidig grønnere vinduesverden.

”Produktserien er med sin konstruktion og sine lave energiværdier unik på markedet og vil fremover komme til at spille en aktiv rolle i de samlede energiberegninger på bygninger”, oplyser Claus Winther, direktør Salg og marketing.

Innovativ konstruktion og materialevalg
”De energimæssige udfordringer i de nye bygningsreglementer for 2010 og 2015 ligger naturligvis til grund for udviklingen af den nye produktserie, der samtidig har vist, at det er muligt at tænke innovativt og langsigtet, når det gælder design, konstruktion og materialevalg”, fortsætter han.

Produktserien er bygget op omkring den traditionelle træ|aluminiumskonstruktion, men har fået tilføjet en kerne af højisolerende PUR-materiale, som giver vinduerne en usædvanlig god isoleringsevne og dermed banebrydende energiværdier.

Idealcombi har gennem de sidste par år investeret i og opbygget en særskilt fabriksenhed udelukkende til produktion af Futura+. Anlægget vurderes i dag som værende Danmarks mest højteknologiske inden for vinduesbranchen, og ved at investere i egne maskiner sikrer Idealcombi ikke blot en høj kvalitetskontrol, men reducerer samtidig gennemløbstiden i produktionen og bevarer arbejdspladserne i Danmark og Thy’s lokalsamfund.

Markedets bedste Energy Performance – et aktiv i energibalancen
Futura+ bryder med hidtil kendte værdier og overgår selv de strengeste krav til Energy Performance langt ud i fremtiden. Materialer, design og konstruktion er gennemført ned til mindste detalje og Futura+ vil fremover indgå som et aktivt element i kommende byggeprojekters samlede energibalance.

”Produktet har været længe ventet og efterspurgt, og vi glæder os utrolig meget til at skabe nye spændende byggeoplevelser med vores samarbejdspartnere i branchen”, slutter Claus Winther.

Læs mere om Futura+ på www.idealcombi.dk/futuraplus

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328

Send til en kollega

0.05