23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny, forbedret kombineret filmapplikator & tørretidsmåler

Større test af en coating kræver ofte mange prøver, og for at opnå stor repeterbarhed er det mange gange nødvendigt at bruge en automatisk filmapplikator. Den nye motoriserede filmapplikator COATMASTER 510 fra Erichsen GmbH & Co. KG er ideel, når:

• en overflade skal dækkes med en helt ensartet film.
• der er brug for pålidelig information om forholdet mellem den våde og den tørre filmtykkelse.
• der skal produceres et stort antal nøjagtig ens prøveemner.

Til COATMASTER 510 fås en lang række tilbehør som betyder, at den (ligesom den tidligere version) kan bruges enten som en højpræcisions-filmapplikator (prøveplatforme, monterings-anordninger, applikator osv.) eller som en tørretidsmåler (testværktøjer, prøveholder osv.).

Med tørretidsmåleren kan man i overensstemmelse med DIN 53 150 bestemme tørhedsgraden og udføre komparative tørretest for forskellige belægningsmaterialer.

COATMASTER 510 drives af en mikroprocessorstyret, fint differentieret stepmotor, der garanterer en ekstremt regelmæssig gennemførelse samt en fremragende repeterbarhed for alle indstillede processer. Den har en frit justerbar påføringshastighed i området 0,1 – 19,9 / 20 – 100 mm/s samt frit justerbar tørhedstesttid i området 0,1 – 19,9 / 20 – 108 min/cm. Basisenheden er udstyret med en integreret udkaster (vakuumfunktion der fastgør underlagene ved brug af vakuum sugeplader).

COATMASTER model 510, erstatter apparaterne i COATMASTER 509 MC serien.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.047