23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CDLIGHT Nyhedsbrev juni 2010

Nyhedsbrevet omhandler denne gang nyt om servicepacks og hotfixes, BlueCielo User Conference, aktuelle kampagner og gamle mus.

CDLIGHT Nyhedsbrev juni 2010

Efter første del af år 2010, hvor vi har afholdt 8 erfamøder, 6 seminarer, deltaget i Autodesks opdateringskurser til R2011 og møder hos mange af jer, kigger vi nu tilbage på en god og hektisk tid.
Sommeren kommer nu lige så stille og vi er klar til at dele ud af vores erfaringer med R2011, til at opdatere og uddanne jer, og være med på sidelinien når I skal optimere forretningen for at stå endnu skarpere på markedet.

Nyhedsbrevet omhandler denne gang nyt om servicepacks og hotfixes, BlueCielo User Conference, aktuelle kampagner og gamle mus.

BLUECIELO SCANDINAVIAN USER CONFERENCE 16. & 17. august
I samarbejde med CDLIGHT afholder BlueCielo den første skandinaviske konference for brugere af Meridian og Teamwork.
BlueCielo vil i nærmeste fremtid udsende yderligere information med agenda og tilmeldingsprocedure, men du er velkommen til at kontakte CDLIGHT, hvis du har spørgsmål til arrangementet.

Nye udgaver af værktøjerne i CDLIGHT Toolbox til Inventor R2011, R2010 & R2009
Opdateringerne er udkommet til både 32 & 64 bit og hvis du har et eller flere af værktøjerne på subscription er den nyeste version med i din aftale.

Af nyheder er bla. :
CDLIGHT iPropertyManager
• direkte material valg i dialogboxen til propertyindtastning
• blanke felter accepteres
CDLIGHT iTranslator
• indsæt property som del af filnavn eller giv helt nyt filnavn

Kontakt CDLIGHT for opdatering og yderligere information. Installation eller opsætning af nye funktioner via teamviewer er ikke omfattet af subscriptionaftalen, men kan være omfattet af din serviceaftale.

Servicepakke 3 til Inventor R2010
Servicepakke 3 til Inventor R2010 indeholder bla. mulighed for at tilgå ADMS 2011, hvilket gør det muligt at installere Vault R2011 sammen med Inventor R2010.
Se også under Hotfix til Inventor, hvor der blandt andet er nyt til brugere, der kører Windows 7.
Se alle servicepack og hotfixes her
Kontakt CDLIGHT for yderligere information og hjælp til installation.

Højere krav til grafikkort med R2011
Inventor R2011 stiller højere krav til grafikkortet, og vil ikke fungere korrekt på 2d kort som fx Nvidia Quadro NVS family.
Læs mere her

Autodesk officially certifies CFdesign integration with Inventor 2011
Charlottesville, Virginia - 25. marts 2010:
Blue Ridge Numerics, Inc., den førende indenfor CFD software, annoncerede i dag, at Autodesk officielt har certificeret CFdesign 2010, som en Inventor 2011 integreret løsning. De forbedringer der er kommet kombineret med de i forvejen stærke løsninger vil give ingeniører et indsigtsfyldt værktøj til at træffe beslutninger baseret på flydende flow og varmeoverførselssimuleringer.
Læs mere her eller kontakt CDLIGHT for nærmeste forhandler.


FÅ 300 Euro af AUTODESK
Ved køb af ny AutoCAD LT 2011 eller AutoCAD Inventor LT Suite 2011 kan du få refunderet 300 euro (ca. 2250,-) af Autodesk.

Hvornår:
KAMPAGNE LT licens skal købes i perioden 15. februar 2010 - 31. juli 2010
Se mere på CADOGMUS

Spacepilot’ens sidste dans
Den sidste SpacePilot er kørt af rullebåndet ved 3dconnexion og står nu som ”old product” når man vil hente den sidste nye driver til den. Men der er ingen grund til panik, idet der vil komme drivere til den de næste 3 år (mindst).
CADOGMUS vil dog gerne af med varelageret, så i den anledning har vi markedets skarpeste pris indtil lageret er tomt.
Se mere her

Fakturering
Hvis I stadig må vente på postbuddet, men hellere vil have jeres fakturaer pr. mail, så klik på linket og skriv kontaktperson/afdeling og mailadressen, så bliver det meget lettere 
Ja tak. Vi ønsker at modtage faktura via mail

Med venlig hilsen

CDLIGHT A/S : www.cdlight.dk : 76281415

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436

Send til en kollega

0.047