23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny slank betonbjælke

Spæncom introducerer nu LB bjælken, der rent visuelt vil få et elementhus til at fremstå æstetisk elegant med en flot slank konstruktion Den nye LB bjælke har en flangehøjde på blot 80 mm. og dermed er den samlede konstruktionshøjde reduceret med min. 120 mm i forhold til en traditionel KB bjælke.

- LB står for lav bjælke og den lave højde vil på dækundersiden give ekstra gode føringsveje for el- og andre installationer, fortæller Spæncoms tekniske chef Lars A. Reimer.

- LB bjælken er konkurrencedygtig i forhold til tilsvarende bjælketyper i stål eller kompositbjælker i stål og beton. I modsætning til stålbjælken skal LB bjælken ikke brandbeskyttes, og det sparer både tid, penge og plads, forklarer Lars A. Reimer.
- Derudover kan den nye LB bjælke tilbydes som en kontinuert understøttet bjælke, hvilket muliggør større spænd end ved simpelt understøttede bjælker. Derved kan man med LB bjælker opnå mindre kompleksitet af samlingen over søjlen og dermed mindre risiko for skader.

Den kontinuerlige bjælke nedbringer antallet af elementer i byggeriet og forkorter montagetiden, slutter Lars A. Reimer.

Spæncom A/S
Letvadvej 37
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26271010

Send til en kollega

0.062