23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WISA-Parquet Core medfører væsentlige omkostningsbesparelser for gulvindustrien

UPM introducerer WISA-Parquet Core, en krydsfiner komponent, til den bearbejdende gulvindustri. Det nye produkt gør produktionen af 3-lags parketgulve hurtigere og mere effektiv ved at erstatte savede lameller og bagsidefiner med et emne.

WISA-Parquet Core er fremstillet af førsteklasses grankrydsfiner, som har en jævn flade til limning, og som gør det muligt at anvende endnu tyndere dæklag end tidligere. Click-samlinger kan bearbejdes på WISA-Parquet Core uden forstærkninger. Det giver også mulighed for varierende pladestørrelser, og det kan sågar genbearbejdes fra midten af pladen, så materialespild under produktion reduceres. Strukturen er produceret med klar lim, hvorved emnet ligner massivt træ. WISA-Parquet Core opfylder uden problemer de strenge krav på stabilitet på grundlag til parketgulvplader.

WISA-Parquet Core tilpasses altid kundens ønsker. Derved opnås store omkostningsbesparelser på grund af følgende:
• minimalt forbrug af lim
• reduceret materialelager
• kortere produktionstid
• mindre spild

Granmaterialet, som anvendes i produktionen af WISA parketemner, er produceret i bæredygtige og PEFC-certificerede skovbrug.

UPM vil introducere WISA-Parquet Core, WISA-Parquet Edge og andre nøgleprodukter til parketindustrien på “Domotex Flooring Material Exhibition” i Hannover, Tyskland, fra 16.-19. januar 2010. UPM’s stand er at finde i hal 9, standnr. C34.

Yderligere oplysninger: Robin Wilén, +45 61 22 31 49, robin.wilen@upm-kymmene.com

Om UPM
UPM fører integrationen af bio- og træindustrien ind i en ny, bæredygtig og innovationsbaseret fremtid. Vore produkter er fremstillet af fornyelige råmaterialer og er genbrugelige. UPM består af tre forretningsgrupper: Energi & træmasse, Papir og Tekniske materialer. Grupperne beskæftiger ca. 24.000 medarbejdere og har produktionsanlæg i 14 lande. I 2008 var UPM’s omsætning på EUR 9,5 mia. UPM’s aktier er børsnoterede på Helsinkis børs.
UPM – The Biofore Company - www.upm-kymmene.com

Om UPM’s WISA-produkter
UPM tilbyder førsteklasses WISA krydsfiner og finer hovedsageligt til bygge-, transport- og møbelindustrien. Omsætningen af krydsfiner i UPM var i 2008 EUR 530 mio, og UPM har ca. 3.700 ansatte. UPM har 7 krydsfinerfabrikker og 2 finerfabrikker i Finland, en krydsfiner- og en finerfabrik i Rusland og en krydsfinerfabrik i Estland.

Send til en kollega

0.048