23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Marked med muligheder - vi er med hvor det sker - Sonnimax

"Vi har naturligvis kunne mærke en vis afmatning i produktionen, men vi har oplevet en stigende efterspørgsel i efteråret og vi forventer at denne udvikling forsætter i 2010” fortæller Adm. direktør Erik Pandrup.

I denne tid hvor mange godt kunne ønske sig, at der var lidt mere gang i ordrebøgerne, synes vi i Sonnimax, at det er værd at nævne, at vi har oplevet et travlt efterår og forventer også en travl vinter, for ikke at tale om hele 2010. Det skal dog ikke forstås på den måde, at vi ikke kan mærke at der har været en vis afmatning i produktionen. Med mange gode projekter, ser vi nærmest en mulighed for at hjælpe vores kunder, med drift optimering og effektivitet. Vi har gjort meget ud af vores serviceafdeling, og vi kan mærke, at der er stor interesse for service, vedligehold og optimering. Det er netop på disse områder, at vi er rigtig skarpe i Sonnimax. Vi laver dybdegående kontrol af anlæggene, udføre test at blæsemiddel og overflader, sammenholder det hele i en rapport, som ofte viser at der kan opnås besparelser.
Produktnyhed - Softblastning.
Sonnimax lancerer nu softblasting på det danske marked. En effektiv metode til skånsom afrensning af overflader. Med softblasting metoden er det muligt, at rense overflader på bygninger, fra moderne betonbyggerier til klassiske bygninger af tegl- og sandsten. Overflader af træ, plastik, komposit, glas, gummi og metal afrenses også effektivt og skånsomt med softblasting. Metoden er ligeledes velegnet til neutralisering af graffitihærværk på tog og lastbiler, vedligeholdelse af lystbåde og rensning af produktionsudstyr i fødevareindustrien.
Vi er i gang med følgende projekter:
*Robotstyret sandblæsningsanlæg.
*Ombygning af slynghjul på slyngrensere.
*Optimering af sandblæsnings haller.
*Forsøg med nyt additiv, hos jern og metal støberier.
*Introduktion af softblastning.
*Service opgaver i hele DK.

Som du kan se, så har vi haft travlt hos Sonnimax, men vi er overbeviste om, at vi sammen med jer, kan gøre 2010 til et bedre år end 2009.
Vi vil gøre vores yderste for at leve op til vores motto:
Samarbejde—Troværdighed—Respekt.
Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske dig, og dine nærmeste, et fantastisk nytår med masser af plusser på oplevelserne og i ordrebøgerne.


Sonnimax A/S
Nyvang 3
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23721619

Send til en kollega

0.063