23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BS Indstøbningsfalsen

En nyudviklet pladefals der anvendes til at lukke hulmuren i vindues og dør huller ved støbning af facade/ sandwich elementer. BS INDSTØBNINGSFALSEN kan nedbringe energitabet i vindues og dør åbningerne ift. den traditionelle udstøbning i beton.

BS FALSE - MONTAGE & BS BYGGE - SERVICE har nu implementeret den nye pladefals i de første byggerier opført i sandwich elementer.

Produkt
BS INDSTØBNINGSFALSEN består af en specialfremstillet celikatbaseret plade samt isoleringsbånd , indstøbningsklodser og stabile stål vinkeler. Den specialfremstillede plade har en styrke, der bevirker
at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen.
BS INDSTØBNINGSFALSEN består af ubrandbart materiale.

Isolering & Egenskaber
BS INDSTØBNINGSFALSEN har et linietab på 0,01 W/mK. Pladen er formstabil, bliver ikke påvirket af fugt og udtørring og kan ikke angribes af råd.

Montage
Pladefalsen monteres direkte på udsparingskasserne i elementstøberiet. Indstøbningsklodser samt stålbeslag indstøbes i bagmurs elementet og låser derved pladen.
Formurs-elementet støbes glat med pladefalsen og afslutter herefter det færdige hul.
Når elementet er afhærdet fjernes udsparingskasserne. Dette efterlader en færdig lysning, klar til vindues og dør montage.

Levering

BS FALSEN 2009 kan leveres i opskårne længer tilpasset til elementernes dør og vinduesmål. Samtidig kan BS FALSEN 2009 leveres i løbende længder på
240 cm – 300 cm.

For flere oplysninger eller data er De meget velkommen til at kontakte os.
Eller blot kilk ind på vores hjemmeside på www.bsfalsemontage.dk


Med venlig hilsen

Lars M. Sørensen
BS FALSE - MONTAGE
MALSKÆR VEJ 3
8300 ODDER
Tel.: 86 55 21 02
Direkte.: 26 37 16 08
info@bsbyggeservice.dk
www.bsfalsemontage.dk

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349

Send til en kollega

0.109