23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt VIKAS vibrationsdæmper katalog

Det nye IAC Nordic svibrationsdæmper katalog indeholder en række nyheder som ikke var representeret i det gamla katalog.

VIKAS Vibrationskontrol, som er en afdeling i IAC Nordic A/S, har udgivet et nyt katalog med flere nyheder. Bl.a. IACs egenproducerede dæmper IAC SD 4343, som er bredt anvendlig og giver stor nedbøjning og god vibrationsisolering.
Det nye katalog indeholder også et afsnit om chockdæmpere til applikationer, hvor der forekommer slag, stød, eller eksplosioner. Vikas ingeniørerne foretager gerne beregninger efter mange standarder, så den rigtige chockdæmpning kan vælges.
En anden nyhed i kataloget er fjedersvingningsdæmpere, der giver meget fin vibrationsisolering til maskiner med lavt omdrejningstal.
Beregning og udførelse af svingningsisolering kan undertiden være meget kompliceret, ikke mindst når det er gået galt, og man står med et problem forårsaget af manglende eller utilstrækkelig svingningsisolering. IAC Nordic råder over kompetencer, måleudstyr og værktøjer til at løse denne type problemer.
Det nye vibrationsdæmper katalog kan rekvireres hos IAC Nordic eller downloades fra hjemmesiden.

IAC Acoustics A/S
Jernholmen 44
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11733174

Send til en kollega

0.047