23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny ”lille” dugpunktsmåler fra Elcometer – model 309

Før et emne males, er det vigtigt at sikre, at alle klimatiske forhold er i orden.

Relativ fugt (% RH) og Delta T (TΔ = overfladetemperatur ÷ dugpunktstemperatur) er to af de klimatiske værdier, der altid specificeres af malingsproducenten, og det er netop disse to vigtige parametre, som hurtigt og nemt måles med dugpunktsmåler model 309.

De nedre grænseværdier for Delta T temperaturen er forudindstillede til 3° C, hvilket svarer til industrinormen for, hvornår det er sikkert at overfladebehandle en konstruktion. Grænseværdierne for den relative luftfugtighed er derimod brugerdefinerbare.

Dugpunktsmåler model 309 er robust, støv- og vandtæt med forseglede følere og således velegnet til brug i ekstreme omgivelser. Den har et grafisk display med baggrundsbelysning, hvorpå måleresultater vises klart og tydeligt. Resultaterne kan desuden ”fryses” på skærmen ved et enkelt tryk på en tast.

Dugpunktsmåler model 309 leveres med certifikat på luftfugtigheden, og det er muligt at købe certifikater på andre værdier.

Er der behov for at registrere andre værdier end % RH og TΔ, eksempelvis lufttemperatur, overfladetemperatur og dugpunkt, anbefales det at tage et kig på ”storebror”, dugpunktsmåler model 319.


Yderligere information om dugpunktsmåler model 309 kan hentes hos Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.047