23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Betoncovermeter til rustfrit stål

Det nye covermeter fra Elcometer model 331-2 THD er det første betoncovermeter der nøjagtigt kan måle både stål- og rustfrit stålarmeringsjern samt halvcellepotential.

Grundet deres store modstandsevne mod korrosion forårsaget af klorider, er det i de senere år blevet mere og mere almindeligt at bruge armeringsjern af rustfrit stål. Eftersom rustfrit stål stort set er umagnetisk, har det indtil nu ikke været muligt for traditionelle covermetre at lokalisere dem præcist.

Ud over de traditionelle højstyrkestålarmeringsjern kan model 331-2 THD måle de tre mest almindelige typer af rustfrit stål: type 304 (også kendt som 18-8), type 316 og duplex rustfrit stål.

Da model 331-2 THD desuden kan måle korrosionspotentiale er dette instrument praktisk talt et must i forbindelse med betonundersøgelser.

Alle instrumenter i 331-2 serien har intuitive menuer på flere sprog. De er robuste og vandtætte iht. IP65 og således hårdføre nok til at arbejde i selv de mest barske omgivelser.

Nogle af de vigtigste kendetegn for model 331-2 THD er:
• Covermeter og halvcellemålinger med ét brugervenligt instrument – nemt at bære og koster betydeligt mindre end to separate instrumenter.
• Lokaliserer og måler nøjagtigt armeringsjern af såvel højstyrke- som rustfrit stål.
• Ombyttelige søgehoveder der nemt kan udskiftes på stedet. Man kan således bruge covermetret til alt fra måling af det gennemsnitlige dæklag og armeringsjernets størrelser til lokalisering af kabelrør og flere lag af armeringsjern ned til 100 cm dybde. Den automatiske genkendelse af søgehovedet betyder, at det ikke er nødvendigt at ændre indstillinger ved skift af søgehoved.
• Halvcelle-sættet fås enten som en kobberelektrode i en kobbersulfatopløsning (Cu/CuSO4) eller en sølvelektrode i en sølvkloridopløsning (Ag/AgCl).
• I et og samme instrument kan man gemme op til 240.000 dæklags- og halvcellemålinger i 1.000 serier.
• De gemte data kan overføres til den medfølgende Covermaster® software. Gem dæklags- og halvcellemålinger sammen med eksempelvis synsrapporter, fotografier og regneark. Benyt Covermaster® softwaren til at skræddersy professionelle, detaljerede rapporter, der kan samle dæklags- og halvcellemålinger i en enkelt rapport.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.094