23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reducer energitab op til 85 % med isolerede dampfordelere.

Kondensat er penge ud i afløbet.

Fugtkontrol, som forhandler DRI-STEEM dampbefugtere, kan levere isolerede dampfordelere der giver en energibesparelse op til 85 % i forhold til almindelige dampfordelere.
Fordelen er at du som forbruger kan spare på kondensat (vand) og varmetilførelsen til luften. Nedbringelse af kondensat (vand) medfører en direkte besparelse. For hvert liter vand som drænes ud af dampfordeleren, spares der ca. 2300 kJ, hvilket er den mængde energi der kræves for at omdanne 1 liter vand til damp. Desuden medfører en reduktion i kondensat (vand) også ofte muligheden for at anskaffe mindre dampbefugtere fra starten af.
Det er bedre at en højere procentdel af dampen bliver brugt til at opnå den ønskede kapacitet i stedet for at det går til kondensat (vand).

De isolerede dampfordelere fra Fugtkontrol er lavet af PVDF.
PVDF-isoleringen har følgende karakteristika:

• Kan klare temperatur op til 149oC ved kontinuerlig drift.
• Opløses ikke når isoleringen bliver udsat for UVC.
• Garanti for at isoleringen bliver siddende på dampfordeleren.
• Er ikke vandabsorberende.
• Hindrer vækst af mikroorganismer.

Fugtkontrol kan beregne dit befugtningsbehov samt kondensatforbrug og komme frem til netop den type befugter og dampfordeler som vil give dig som bruger den mest besparende løsning.

Elektricitet er den dyreste energiform der kan benyttes når damp skal produceres, derfor vil det være en fordel at se på om der er gas, damp (rendamp/sanitærdamp/kedeldamp) eller hedtvand til rådighed.

Fugtkontrol er den eneste forhandler der kan levere dampbefugtere som kan køre på damp som ikke er 100 % rent. Check vores STS-model.

Andre typer dampbefugtere der producerer damp på alternativ energiform end elektricitet:

Gas-til-damp: GTS
Hedtvand-til-damp: LTS

For nærmere information kontakt Ingeniør Mads Møller hos Fugtkontrol.

Fugtkontrol ApS
Norgesvej 1
4200 Slagelse
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239929

Send til en kollega

0.047