23948sdkhjf
Del siden
Annonce

På indkøbsrejse med Keflico A/S til Brasilien - Terrassebrædder og Jatoba

I bestræbelser på altid at kunne tilbyde Keflicos produkter til den rette pris og ikke mindst den rette kvalitet, rejser vores medarbejdere verden rundt. Denne rejsebeskrivelse omhandler indkøb af terrassebrædder og Jatoba fra Brasilien.

Keflico A/S er en dansk virksomhed med langt hovedparten af de 1.600 aktive kunder placeret i Danmark.

I bestræbelser på altid at kunne tilbyde vores produkter til den rette pris og ikke mindst den rette kvalitet, rejser vores medarbejdere verden rundt. Således havde vi i 2008 hver eneste arbejdsdag i gennemsnit mindst én af vores 45 medarbejdere i udlandet.

Rejserne går til stort set alle europæiske lande, men også fjernere destinationer som Indien, Singapore, Thailand, Burma, Rusland, Brasilien, USA og Ukraine er blandt de leverandørlande, som ofte besøges.

For at give alle vores kunder et indtryk af den aktivitet der er forbundet med at opretholde et konkurrencedygtigt varelager, har vi valgt at offentliggøre dele af vores indkøberes rejsebeskrivelser for den kommende periode.

Den første rejsebeskrivelse er fra Brasilien. Vores indkøbschef på hårdttræ Michael Phillipsen er netop hjemvendt efter 14 dage i Brasilien. Læs mere i nedenstående link om hans oplevelser med såvel det kulturrelle som det merkantile Brasilien.

Indkøbsrejse med Keflico A/S til Brasilien

Per S. Andreasen
Keflico A/S

Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23980010
P nummer: 1001567931

Send til en kollega

0.046