23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Store besparelser ved erhvervsbyggeri

Reducer antallet af løft i byggeprocessen, få lukket byggeriet hurtigt – og opnå oveni en attraktiv projektøkonomi. Sådan lyder budskabet med de nye elementer fra H+H Danmark til massive vægkonstruktioner.

H+H Danmark A/S har netop leveret porebetonmateriale til det nybyggede Lidl i Kolding. Byggeriet er opført med Vægelementet Massiv 375, der er elementer i fuld rumhøjde og 60 cm bredde til etablering af massive vægkonstruktioner.
Entreprenøren har indtil nu opført en række af Lidl-kædens butikker i porebeton. Han har valgt at gentage succesen og for anden gang opføre en butik med Vægelementet Massiv 375 og har på den måde opnået en markant besparelse.
- Den massive vægkonstruktion monteres hurtigt og effektivt med kran. Fordi montage af porebeton foregår uafhængigt af vejrlig, vil der generelt være kort opførelsestid året rundt, understreger Carsten Rasmussen, administrerende direktør for Jysk Råhusmontage A/S, som i mere end 25 år har beskæftiget sig med H+H Danmarks produkter. Carsten Rasmussen forventer, at fremtidens byggeri i massiv bliver en kæmpe succes – både inden for erhvervs- og boligbyggeri.

Rentabel kædebutik
I ethvert butiksbyggeri er der stort fokus på den samlede bundlinje.
- Den væsentligste årsag til, at byggeri med Vægelementet er så rentabelt, er, at det er hurtigt at opføre. Elementet har en tykkelse på 36,5 cm og en bredde på 60 cm, så det kræver kun ét løft med kranen mod tidligere fem løft, når vi tilsvarende anvender Jumboblokken, forklarer Carsten Rasmussen.
Han fremhæver i øvrigt, at det gode samarbejde mellem leverandør, entreprenør og montører ligeledes er afgørende for, at et projekt forløber hensigtsmæssigt.

De mange fordele
Ud over enkel håndtering under montagen udmærker porebeton sig også ved at indgå i stabilitetsberegninger. Materialet har en god isoleringsevne, som overholder Bygningsreglementets krav, og en effektiv brandsikring i klasse A1. Desuden er Vægelementet Massiv en standardvare og har derfor kun en leveringstid på 4-6 uger.
- Det er alt sammen faktorer, der har stor indflydelse på den samlede vurdering, og som er med til at give et positivt resultat på projektets totaløkonomi, forklarer Carsten Rasmussen, som er overbevist om, at massivt byggeri fra H+H Danmark står stærkt fremover.

Læs mere om porebeton fra H+H Danmark A/S her

H+H Nordics A/S
Skanderborgvej 234
8260 Viby J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13427089
P nummer: 1009244855

Send til en kollega

0.078