23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Porebeton til industribyggeri - nemt at udvide

Med Industrielementet fra H+H Danmark kan et kvalitetsbyggeri opføres på få dage - og materialet er ideelt til alle former for haller.

Elementet er nemt at håndtere og montere både i nybyggeri og ved en eventuel udvidelse. På én gang enkelt, fleksibelt og økonomisk.

H+H Danmark skulle komme med et forslag til en industrihal for Jesma Vejeteknik i Vejle. Kravet var, at hallen på én gang skulle være funktionel og pæn at se på - og det måtte ikke være den traditionelle løsning i ren beton og stål.

”Vi tog kunden med til Tyskland, hvor vi fremviste en lagerhal, som matchede kravene – og så havde vi skabelonen til hallen”, fortæller Morten Bak, produktchef for erhvervsdelen hos H+H Danmark. I dag har Jesma Vejeteknik en opvarmet hal på 1.200 m² opført i Industrielementet.

Let at bygge til
Et byggeri opført med Industrielementet fra H+H Danmark har den store fordel, at det er nemt at udvide, hvis behovet opstår.

”I princippet kræver det kun en afmontering af endegavlen, montering af det ønskede antal fag og til slut en genmontering af gavlen”, forklarer Morten Bak.

Læs mere om Porebeton her

Bestil brochure her

H+H Nordics A/S
Skanderborgvej 234
8260 Viby J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13427089
P nummer: 1009244855

Send til en kollega

0.047