23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny, stor avis med alt til håndværk og industri

Nu udgiver Sanistål branchens absolut største trykte tilbudsavis – og med det bredeste udvalg af produkter. Alligevel er det lykkedes at gøre avisen både overskuelig og nem at finde rundt i.

Der er gode penge at spare for håndværksmesteren eller indkøberen i virksomheden. Den nye store tilbudsavis indeholder tilbud inden for alle de produktområder, som Sanistål lagerfører. Og det gør avisen til branchens eneste af slagsen og med det bredeste produktsortiment. Avisen går som noget helt nyt på tværs af brancherne og henvender sig med relevante produkter til både håndværkeren og industrivirksomheden.

”Alle produktområder er mærket med farve, så siderne med tilbud inden for Værktøj har en rød stribe i siden af avisen, Elteknik har en blå, Carl F-produkter har en grøn og så videre. Det gør også, at eksempelvis tømrermesteren, der – ud over søm, skruer, beslag mv. – skal bruge sikkerhedssko, noget håndværktøj og en lagerreol, hurtigt kan finde lige det, han mangler i den nye avis,” forklarer marketingkoordinator Maria Christiansen fra Sanistål. Hun fortsætter:

”Med vores nye avis får kunderne meget mere overblik over alle Saniståls produkter. Og der er jo ingen tvivl om, at vi kan spare kostbar tid, hvis vi kan handle alt det, vi skal bruge, på det samme sted – og få det leveret til døren allerede dagen efter bestilling”.

Avisen udkommer første gang den 1. februar.

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.062