23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg CDLIGHT på Effektiv Produktion i hal D, stand 5202

Se alt om Digital Prototyping hos CDLIGHT på messen Effektiv Produktion fra 7. - 10. oktober. Og mød DCADAM og se GibbsCam i funktion - Multi Task Machining.

MØD DIN AUTODESK LEVERANDØR CDLIGHT,
PÅ EFFEKTIV PRODUKTION, HAL D, STAND NR. 5202

CDLIGHT A/S – CAD løsninger der arbejder for dig


Når messen Effektiv Produktion slår dørene op for 4 dage med hele industrien samlet under et tag, står Autodesk leverandøren, CDLIGHT A/S klar til at præsentere innovative løsninger for nye såvel som gamle kunder på stand nr. 5202 i afdelingen for Industriel design og Produktudvikling, hal D.

Sammen med CDLIGHT A/S vil man også kunne møde søsterselskabet DCADAM, som leverer cam løsninger fra GibbsCam. Derfor vil standen repræsentere en unik ekspertise samlet på et sted, nemlig både indenfor CAD, CAM og PDM.

Se hvordan du ved at arbejde med digitale prototyper, kan blive mere effektiv og innovativ i din designproces med Autodesk Inventor 2009.

Mød folkene bag GibbsCam i Danmark, og hør om hvad Multi Task Machining fra GibbsCam kan gøre for din produktion.

Og se hvordan du med den rette form for dokumenthåndtering kan lette hverdagen for dig og dine kolleger, og effektivisernå hurtigere på markedet med jeres produkter.

Kort sagt, få hele paletten indenfor den innovative design og produktionsproces at se;

Besøg stand 5202, og mød en dedikeret sparringspartner, der forstår at optimere din forretning med software løsninger der arbejder for dig.

Print dit adgangskort her

Vi glæder os til at se dig.

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.046