23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhedsbrev fra CDLIGHT Februar 2008

Velkbesøgte Inventor erfamøder hos CDLIGHT Ny afdeling i Hadsund - reception 22.02.08 kl. 13. RSS feed fra supportsiden The Creative Inventor Nyt fra CDLIGHT kursuscenter

Nyhedsbrev fra CDLIGHT Januar/Februar 2008
Hos CDLIGHT er året nu blevet kick startet med store forventninger til endnu et år i fuld firspring. Vi har mange spændende tiltag, bl.a. i form af temabaserede kundearrangementer som vi glæder os til at lade løbe af stablen hen gennem året. Der vil blive en række gå hjem møder, seminarer og – ikke mindst – erfamøder. hvor vi vil fokusere på det, som er vigtigt for dig som bruger af Autodesk - , såvel som af BlueCielo programmerne. Så følg med på www.cdlight.dk og hold øje med nyhedsbrevet.



Spændende erfamøder i Orangeriet
Hos CDLIGHT lægger vi vægt på at alle kan blive hørt, også dig som er ny. Vi lagde d. 30. og 31. Januar ud med to meget velbesøgte erfamøder, i vores fine og stadig nye kursusfaciliteter, Orangeriet. De interessante indlæg fra både garvede og mindre erfarne brugere gav os alle et godt indblik i, hvilke problematikker og succeser I som brugere oplever i dagligdagen i brugen af Inventor. Der vil blive sendt et referat til deltagerne, hvor alle links mm. vil fremgå.

De næste møder vil blive afholdt henholdsvis 7.,8., 21. og 22. maj, hvor vi ser frem til at byde jer velkommen til en præsentation af den nye Inventor version og til en givende debat om jeres brug af programmet. Det er allerede nu muligt at melde sig til en af dagene ved at sende en mail til kl@cdlight.dkDenne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den

Hold øje med agendaen for de næste møder på http://www.cdlight.dk/erfa

Nyt kontor i Hadsund - CDLIGHT Nord!

Den 22. februar holder CDLIGHT's nye nordjyske afdeling reception for forretningsforbindelser, kunder og leverandører i området. Nærmere information herom følger snarest muligt.

Nyt fra supporten – RSS Feed
www.cdlight.dk har vi som noget nyt lagt RSS feeds ud under support. Her kan du tilmelde dig nyhedsmeddelelser, hver gang der sker en ændring på siden. Således håber vi at gøre det nemmere for dig, at følge med i strømmen af informationer fra dels Autodesk og BlueCielo.Det, du som bruger modtager i sin RSS-læser, er som regel en overskrift (eller et kort resumé), der er linket til websiden. Selve RSS-læseren kan man som bruger enten have liggende på sin egen computer, eller man kan benytte en af RSS-læserne tilgængelige på internettet.Få mere vejledning her:

http://puine.dk/hvad-er-rss-feed-nem-nybegynder-guide-53/

Meld dig på her :

www.cdlight.dk/support


The Creative Inventor

Læs om brugbare features i Inventor her




Nyt fra CDLIGHT KURSUSCENTER
Det vil i løbet af kort tid være muligt, og ganske gratis, at tilmelde sig nyheder fra kursuscenterets nye kalender.

I februar undervises der i følgende moduler

INVENTOR

Inventor basis

Inventor 2

Inventor basis for øvede 3D brugere

Parametrisk konstruktion

Tube&Piping

Vault

Visualisering

AUTOCAD
Autocad & Autocad LT Basis

Nyheder i AutoCAD R2008

Se mere om datoer og tidspunkt på http://www.cdlight.dk/Kursuscenterss]

Nyt fra Autodesk

Se hvilken indflydelse Autodesk® 2008-programmer kan få på din virksomhed, på et Autodesk Live-arrangement nær dig.
Find ud af, hvad det vil sige at kunne opleve dit næste projekt – længe før der er skabt noget i den virkelige verden. Se, hvordan du kan øge produktiviteten, reducere fejlmængden og spare tid med nye funktioner og intelligente programmer. Samtidig kan vores eksperter svare på dine branchespecifikke spørgsmål.Se mere herom på CDLIGHTs hjemmeside www.cdlight.dk

CDLIGHTS ONLINE BUTIK WWW.CADOGMUS.DK – den hurtige vej til selvhjælp
Skal I bruge Autocad bøger, Inventor bøger eller har I brug for en ergonomisk korrekt mus at arbejde med er hjælpen kun et par klik væk. På www.cadogmus.dk kan du når det passer dig, bestille dine varer i ro og mag og tilmed få dem leveret i løbet af max to dage. Vi forhandler b.la. 3D mus, fx den populære SpacePilot fra firmaet 3D Connexion.

Du kan også købe din nye Autocad LT 2008 i butikken.


Bliv betatester på de nye versioner!


Bliv betatester på de mekaniske produkter, giv feedback og deltag i diskussionsforum.
Det giver det bedste resultat på beta produkterne.Meld dig til som betatester på My Feedback. Gør det nu, så er chancen større for at du bliver valgt som tester.

Hvis du har været tester før, opdatér da din profil ved at logge in på My feedback med dit eksisterende brugernavn og password. Klik på "user" og husk at "save".

http://myfeedback.autodesk.com/




Med venlig hilsen
CDLIGHT

Marketingafdelingen

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.047