23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhedsbrev fra CDLIGHT, November 2007

Festlig reception hos CDLIGHT, Autodesk Kursuscenter, Nyt fra Autodesk, ny webbutik; Cadogmus.dk


Festlig indvielse af nye lokaler på Marsallé 38, d. 2. november


CDLIGHT’s nye lokaler blev indviet med manér, og den 2. november blev en mærkedag for CDLIGHT. Det var en stor fornøjelse for os at se så mange af vore kunder, leverandører og samarbejdspartnere til åbningen vore store nye, lyse lokaler.

Lokalerne blev da også behørigt indviet af borgmester Jan Trøjborg, der symbolsk klippede silkesnoren til en ny æra hos CDLIGHT. Dels som en af Horsens mange fremadstormende virksomheder, og dels som et godt og inspirerende sted at blive klogere, nemlig de nye kursuslokaler, med alle tænkelige former for ny teknologi.

Vi er meget beærede over det store deltagerantal, og vi håber at I alle havde en lige så god dag, som vi hos CDLIGHT fik, ved at I kom og deltog i festlighederne, og i konkurrencerne ikke mindst.

Vinderne af konkurrencerne d. 2. november

Tegn en kop i Inventor : vinderen blev Jørgen Skaarup fra Skaarup Design.

Præmien er en SpacePilot fra 3D connection.
Udtrækning af visitkort:

Vinderne af 2 flasker Gazellerødvin blev: Niels Erik Sørensen fra Desmi Danmark, Jørgen Skaarup fra Skaarup Design, Arne Jensen fra AJ Metal og Anders Thorvald fra Caldan Conveyor.

Læs mere om dagen her

Ny hjemmeside tager form

I takt med at vi har skiftet de gamle lokaler ud med nye, har vi også her i cyperspace fået nye omgivelser. Et layout som gerne skulle gøre det nemmere for jer som brugere at navigere rundt i de mange informationer, der følger med i CAD verdenen.
Der er et sitemap hvor du hurtigt kan danne dig et overblik, og en søgefunktion der gør det nemt at finde den information du ønsker. Sitet skulle gerne fortsat, og i endnu højere grad være det sted hvor du kan hente hjælp til din hverdag med vore programmer fra Autodesk og BlueCielo.
Der vil som altid være adgang til vores support center, produkter, kursuskalender, info om seminarer og erfamøder, referencehistorier - der giver et godt indblik i hvordan andre virksomheder har optimeret deres processer, og ledige jobs mm. Under punktet Om CDLIGHT finder du baggrunden for firmaets opståen, samt en masse om hvad det er vi gerne vil og mener vi kan tilbyde netop dig som kunde.
www.cdlight.dk

Nyt fra CDLIGHT Kursusafdeling ATC

Så har vi taget de nye lokaler i brug, og det til daglig glæde for både undervisere og kursister, der i øvrigt nu nyder godt af en god buffet til frokost. J

Kursuscenteret anbefaler:

· Sheet metal kursus d. 13. december
· Inventor basis d. 10. – 12. december
· Nyt i Inventor 2008, 6. december (få pladser tilbage)
· Inventor Tube & Piping, 10. december

Klik for at se flere kurser i Autocad og Inventor i kursuskalenderen.

Erfa møder i det nye år

Vi planlægger nu to erfamøder for Inventorbruger i det nye år. Datoerne bliver 30. og 31. januar. Møderne vil blive holdt i ’Orangeriet’, vores nye konference rum, som vi glæder os til at tage i brug til formålet. Det vil her blive muligt at lave emneinddelte breakout sessions, hvor man kan melde sig på specifikke emner efter interesse. Så tilmeld dig allerede nu og sikre dig en plads i Orangeriet på Marsallé 38. Pris kr. 500,-

Reservér allerede nu plads på 76281415 eller mail kl@cdlight.dkDenne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den .

Agenda kan, når vi kommer lidt tættere på datoen, findes her.

Nyt fra Autodesk og supporten
De sidste servicepacks til Autodesk Inventor 2008 henter du her
De sidste servicepacks til Autocad 2008 henter du her

Vault og Productstream - Track file status
Prøv at se vedhæftet link til hvordan du let og hurtigt kan se om dine filer bør opdateres.

F.eks der sker ændringer på parten - hvordan kan du vide om din tegning er opdateret?

1. Åbn Vault Explorer eller Productstream og vælg "Tools - Administration" og sæt flueben ved Track File Status.

2. For at kunne se hvilke filer der har brug for en opdatering, åbn ADMS Console og vælg "Update File Status" for den Vault du arbejder i.

3. For at kunne se "File Status" i Vault og Productstream - er det nødvendigt at tilføje kolonnen (Add File Status Column) På den måde bliver der vist et ikon i kolonnen.

4. Hvis en fil bør opdateres vises ikonet. Klik på ikonet i kolonnen og hold CTRL knappen nede samtidig, og du vil få information om hvorfor filen bør opdateres.

http://mfgcommunity.autodesk.com
/


CDLIGHT’s webshop www.cadogmus.dk er nu aktiv
En nem måde at handle på, til hver en tid. På cadogmus.dk kan du finde både litteratur, software og hardware til konkurrencedygtige priser. Det er nemt at bestille, så klik ind på www.cadogmus.dk og gør en god handel.

se mere her

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.063