23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jan Trøjborg klipper den orange snor til åbningsreception hos Cdlight

Cdlight og søsterselskabet Dcadam holder indvielse af nyt kontordomicil og kursuscenter på Mars Allé 38 og fejrer sin status som Gazelle virksomhed for andet år i træk.

Åbningsreception d. 2 november kl. 13.30

Cdlight og søsterselskabet Dcadam holder indvielse af nyt kontordomicil og kursuscenter på Mars Allé 38 og fejrer sin status som Gazelle virksomhed for andet år i træk.

Besøg af borgmesteren
Fredag d. 2. november kl. 13 slår CDLIGHT dørene op for godt 175 m2 helt moderne og nye kursus faciliteter med en stor reception for alle kunder, samarbejdspartner, leverandører og forretningsforbindelser. Kl. 13.30 får virksomheden besøg af Jan Trøjborg der vil foretage de indledende manøvrer, nemlig klippe snoren til de nye rammer om CDLIGHTs autoriserede Autodesk Training Centre.

Receptionen vil danne ramme om et festligt arrangement, hvor – næsten - alt kan ske.

Kom og deltag i festlighederne – vind flotte præmier.

Borgmester Jan Trøjborg har sat ja til at klippe den orange tråd hvilket vil være startskuddet til en ualmindelig og underholdende reception. Der vil som altid i CDLIGHTs regi foregå utraditionelle ting, som fx trylleri, konkurrencer, foredrag og kunstudstilling. Og ikke mindst mulighed for at gøre et godt kup på dagen.

Ny synlig kurs – over hele linien

Med en tilbygning på det kontor som firmaet rykkede ud i d. 1. august i år efter en årrække i det mere skjulte, er de nye kursuslokaler endnu en knopskydning i firmaets kraftige vækst de sidste år.
’Vi har hidtil været ualmindelige dårlige til at gøre opmærksom på os selv. Men det skal der ændres på nu. Til kunderne kan vi sige: ’Kør fra ved afkørsel Syd og fortsæt, til du kan se vores firma-skilt’, siger direktør Leif Jessen Hansen med et smil.

Autodesk Value Added Reseller
Receptionen skal være med til at slå den nye synlige kurs fast. Samtidig skal det signalere at firmaet, holder fast ved det som har bragt firmaet så langt, nemlig at tænke i hele løsninger baseret på visioner og dialog. Sammen med kunderne.

CDLIGHT er autoriseret forhandler af software fra Autodesk samt af dokumenthåndteringssystemer fra hollandske BlueCielo, nemlig IC Meridian og IC Teamwork. DCADAM står for CAM delen, og forhandler software fra amerikanske GibbsCam.



Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.094