23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GIBEN klar til 2007 - nye sælgere

Giben Scandinavia A/S har for nylig ansat 2 nye sælgere og ser frem til 2007, hvor der for alvor kan sættes fokus på eksponering af virksomheden ude i marken.

Michael Petersen er Giben Scandinavia A/S' nye mand til robotsalg.

Michael Petersen kommer fra en stilling som sælger hos Multivac A/S, hvor han har været ansat siden 1992. Kombinationen af en teknisk baggrund og stor salgserfaring, også indenfor procesanlæg ser vi som en stor fordel i dialogen med vores fremtidige kunder.
Michael vil arbejde med salg af automatiseringsløsninger med FANUC Robotter.


Johnny Andersen er Giben Scandinavia A/S' nye mand til CNC salg.

Johnny Andersen skal indgå i vores CNC-salgsteam. Han kommer fra en lignende stilling hos LINDLARSEN, hvor han også har medvirket ved indkøring af maskiner hos kunder. Denne erfaring kombineret med salgserfaringen er vigtig i forbindelse med rådgivning omkring de tekniske løsninger og muligheder i forbindelse med CNC-salg og salg af Giben opskæringsanlæg.

Vores italienske leverandør af CNC-maskiner; CMS og leverandør af opskæringsanlæg; Giben International producerer maskiner og anlæg til mange brancher; træ, sten, glas, plast, komposit, glasfiber, aluminium og med en øget salgsstyrke forventer Giben Scandinavia A/S i højere grad at kunne præsentere det brede produktprogram til mulige kunder i Danmark.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Send til en kollega

0.032