23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye Releases fra Autodesk

NY Release!
Programmerne i 2008-versionen udgør Autodesks største programlancering nogensinde i og med, at 40 nye produkter sendes på markedet.

Autodesk Inventor 2008
Autodesk® Inventor?-produkterne er det oplagte valg, hvis du i forvejen er AutoCAD® bruger og vil udnytte alle fordelene ved 3D uden at sætte investeringerne, i 2D-konstruktionsdata og teknisk AutoCAD-ekspertise, over styr. Med innovative løsninger, der accelererer og forenkler processen fra koncept til produktion, har salget af Inventor for sjette år i træk overgået konkurrenterne.
Autodesk har udviklet AutoCAD og har et indgående kendskab til konstruktions- og designprocesserne. Det var baggrunden for udviklingen af Inventor, hvor formålet netop var at gøre det så nemt som muligt at udnytte 3D-teknologien.
Hovedformålet er altid at give designere og konstruktører de mest optimale muligheder for at skabe nye produkter og få dem på markedet hurtigere og med lavere omkostninger.

Med Inventor får konstruktører friheden til at integrere eksisterende konstruktioner i 2D i 3D-miljøet, så det bliver nemt at genbruge både AutoCAD DWG-filer og konstruktionsdata i 3D og udveksle disse data med andre Autodesk-programmer og deres brugere. Netop fordi Autodesk Inventor giver mulighed for forskellige programkonfigurationer med specifikke funktionsniveauer, er Autodesk Inventor det oplagte valg for AutoCAD-brugere i produktionsmiljøer.

Skifte til 3D
Autodesk Inventor er det bedste valg for AutoCAD-brugere, der vil skifte til 3D.

Kontakt CDLIGHT og få et godt tilbud på at optimere jeres forretning. Tlf. 76281415

AutoCAD 2008
Effektivitet bliver en naturlig del af hverdagen med AutoCAD 2008. Endnu engang sættes der nye standarder for tegning, detaljering og konceptdesign. Alle detaljer i AutoCAD 2008 er omhyggeligt gennemgået med designeren for øje, så der virkelig sættes fart i de almindelige tegneopgaver med funktioner, der øger hastigheden, præcisiongraden og nedsætter brugen af tid.

AutoCAD Electrical
Vi arrangerer løbende seminarer i AutoCAD Electrical. Her kan interesserede komme og få en gratis demo af programmet.
Se hjemmesiden. www.cdlight.dk

AutoCAD LT
De fleste AutoCAD LT brugere - der har deres licens på subscription - har netop modtaget Release 2008.
På vores hjemmeside under CAD du læse om de mange nye og forbedrede funktioner der er i releasen.

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.048