23948sdkhjf

LEDON - det sikre valg til legepladsen

Annonce fra Ledon

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Etableringen af en ny legeplads kræver omhyggelig planlægning og pålidelige materialer. Med en partner, der yder total støtte gennem hele processen og har omfattende erfaring inden for offentlige byggerier, opnår I et solidt fundament for et succesfuldt legepladsprojekt. Læs videre for at afdække, hvorfor LEDON er det foretrukne valg blandt driftsledere, entreprenører og indkøbere, der søger holdbare og kvalitetsorienterede løsninger.

Legepladser i vedligeholdelsesfrie materialer

Legepladsens sikkerhed og materialevalg går hånd i hånd, og hos LEDON er fokus på vedligeholdelsesfrie materialer afgørende. For at sikre legepladsernes langvarige holdbarhed anvendes materialer som varmgalvaniseret stål med pulverlakering, taifun­tov og HDPE-plast udviklet specielt til LEDON. Disse valg eliminerer bekymringer om rådne stolper og revner, hvilket skaber en legeplads, der står imod tidens tand.

Vedligeholdelsesfrie materialer er ikke kun en investering i kvalitet, men også i en økonomisk effektiv løsning. Det reducerede behov for vedligeholdelse vil nemlig resultere i betydelige besparelser over tid, samtidig med at levetiden forlænges.

Ledon hjælper jer hele vejen

LEDON er mere end blot en legepladsleverandør – de er jeres partner gennem hele processen. Lige fra de indledende overvejelser til færdiggørelsen af projektet sikrer deres ekspertteam, at I træffer informerede beslutninger, får opfyldt jeres drømme og samtidig overholder alle gældende sikkerhedsregler. LEDON tilbyder blandt andet:

  • Skræddersyede legepladser og eksisterende legepladspakker
  • Gratis konsulentbesøg samt råd og vejledning
  • Gratis indretningsforslag
  • Hjælp til at søge byggetilladelse og ibrugtagningstilladelse
  • Nem levering og montering

Ved at vælge LEDON som jeres samarbejdspartner kan I være sikre på, at I får den nødvendige støtte og ekspertise for at gøre jeres legepladsprojekt til en succesfuld og problemfri oplevelse.

Mange års erfaring med legepladser til offentlige byggerier

LEDON bringer mange års viden og erfaring med sig inden for design og opførelse af legepladser til offentlige byggerier. Deres dedikation til kvalitet og sikkerhed afspejler sig i mange vellykkede projekter på skoler, institutioner, kommuner og boligforeninger rundt om i landet.

Dette erfaringsgrundlag gør LEDON i stand til at navigere gennem komplekse krav, såsom byggetilladelser og sikkerhedsstandarder, så I står tilbage med en legeplads, der ikke blot er sjov og stimulerende, men også tryg og lovgivningsmæssigt korrekt. Med LEDON ved roret kan I være sikre på, at jeres nye legeplads opfylder alle krav og forventninger, og at det bliver et sikkert og elsket sted for børn at lege og udforske.

Hvis I er på udkig efter pålidelige, vedligeholdelsesfrie løsninger til jeres legepladsprojekt, kan I trygt stole på LEDON som jeres erfarne partner.

Send til en kollega

0.032