23948sdkhjf

Unidrains Reframe pedalspand: En harmoni af funktionalitet og æstetik

Unidrain har med lanceringen af deres nyeste pedalspand fra Reframe-kollektionen, sat en ny standard inden for pedalspande. Denne pedalspand imponerer ved første øjekast med sit strømlinede design, der ubesværet smelter sammen med resten af Reframe tilbehørsserien. 

Mette Brøchner-Mortensen, ejer af boutique-hoteller i København og Aarhus, har testet pedalspanden og roser dens design og kompatibilitet med andre Reframe-produkter. Spandens enkle og æstetiske ydre skjuler velovervejede designløsninger.

Stilhed og glat funktion

Pedalspanden udviser en stille og let åbne-lukkemekanisme. Den undgår at slå mod væggen, et almindeligt problem ved lignende produkter. Dens stabilitet er også bemærkelsesværdig, da den ikke tipper over, når man træder på pedalen. Disse detaljer forbedrer komforten og viser en skarp opmærksomhed på brugerbehov.

Rengøring og vedligeholdelse

Indvendigt overrasker pedalspanden med en specielt udviklet tape, der sikrer, at posen bliver på plads, ikke glider og forbliver usynlig udefra. De interne mekanismer er også omhyggeligt beskyttet, hvilket gør spanden let at rengøre og effektiv – en betydelig fordel for hotelkunder, hvor hygiejne og effektivitet er af største vigtighed.

Tidløst design som en del af helheden

Reframe er en komplet tilbehørsserie i minimalistisk dansk design, der muliggør et sammenhængende look i badeværelset. Pedalspanden er designet til at være samme højde som toiletbørsten for at skabe en uafbrudt linje, der matcher perfekt med andre produkter i Unidrain-kollektionen. Det er ikke bare en affaldsbeholder; det er et æstetisk og funktionelt mesterværk.

Specifikationer for Reframe pedalspanden

Pedalspanden måler W: 31,5 x H: 28,1 x D: 21,2 cm og har en kapacitet på 4 liter. Den fås i børstet stål, poleret stål og med PVD-belægning i sort, messing og kobber. Den leveres med en rulle affaldsposer og to ruller tape. Yderligere affaldsposer kan bestilles.

En fremtidssikret investering i badeværelsesdesign

Unidrains Reframe pedalspand er mere end blot en funktionel tilføjelse til badeværelset; den er en investering i et tidløst og holdbart design. Denne pedalspand er skabt med tanke på både æstetik og praktisk anvendelighed, hvilket gør den til en ideel løsning for dem, der værdsætter design og funktionalitet i lige høj grad. Med sit elegante udseende og brugervenlige funktioner, er den et perfekt valg for både private hjem og professionelle miljøer som hoteller og restauranter. 

I en verden, hvor badeværelset ikke længere kun er et praktisk rum, men også et sted for afslapning og velvære, tilbyder Unidrains pedalspand fra Reframe-kollektionen en unik mulighed for at forene disse elementer. Denne pedalspand er ikke bare en del af badeværelset; den er en del af hjemmets samlede udtryk og stil. 

Med Unidrains forpligtelse til kvalitet og design, kan du være sikker på, at Reframe pedalspanden vil være en værdifuld og langvarig tilføjelse til dit badeværelse. Den repræsenterer det bedste inden for dansk design – enkel, funktionel og smuk. Lad Unidrains Reframe pedalspand være det næste skridt i din rejse mod et mere stilfuldt og funktionelt hjem.

Send til en kollega

0.031