23948sdkhjf
Del siden

Saltnex A/S


Siden 2016 har Saltnex specialiseret sig i at udvikle væskespredere til effektiv glatførebekæmpelse. Når vinteren går på hæld, er maskinerne yderst velegnede til rengøring, flydende gødning, alge- og ukrudtsbekæmpelse og lignende.

Vi tilpasser alle væskespredere, så de fungerer perfekt med resten af din maskinpark. Der er mulighed for PTO-, hydraulik- eller batteridrevet maskine. Alle større modeller har rumopdelte tanke, som sikrer, at du undgår skvulp og slingrende kørsel. Det er nemt at betjene og justere væskesprederne, så du behandler med den rette mængde væske og spredebredde. Den lange slangerulle med håndlanse gør det ekstra nemt at behandle reposer, trapper, svalegange og andre svært fremkommelige steder.

Væskesprederne fås i varierende størrelser og kapacitet - lige fra den handy trolley på 50 liter til en stor ladmodel på 1750 liter.

Effektivt, billigt og miljøvenligt
Saltnex’ maskiner glatførebekæmper med alternative tømidler eller saltlage. Når du bruger saltlage i stedet for tørsalt, reducerer du dit saltforbrug markant. Væske rækker længere, og du kan dosere saltmængden præcist. Du undgår spild, fordi du kan justere væskemængden efter hastighed og udlægge lagen præcis dér, hvor det er nødvendigt. Saltlage har også den fordel, at den binder bedre til underlaget end tørsalt.

Når du reducerer mængden af salt i glatførebekæmpelse, skåner du murværk, belægning, materiel og opnår økonomisk besparelse. Men du skåner også naturen og grundvandet. 

Fylder du maskinens tank med støvbinder, algefjerner, ukrudts- eller rengøringsmiddel, klarer du nemt støvede veje, ukrudt og forårsrengøring. Det er en maskine, du bruger året rundt.

Saltnex er en del af Randers Maskinfabrik, som ejes af Bo, Mads og Ove Nielsen. Her bliver maskinerne udviklet og produceret med dansk kvalitet og håndelag.

Stort udvalg af maskiner, som passer til netop dine behov: 

Læs mere om de enkelte produkter på Saltnex' hjemmeside.

 

 

Saltnex A/S
Nyholmsvej 11
8930 Randers NØ
Danmark
CVR nummer: DK37629782
P nummer: 1021356537
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.328