23948sdkhjf

Stort halbyggeri nærmere i Vejle

Vejle er rykket et skridt nærmere en udbygning af DGI-Huset efter, at Kultur- og Borgerserviceudvalget på sit seneste møde godkendte en plan for en ny hal til 71 mio. kr.
Vejle Kommune har siden 2007 arbejdet med planer for en gennemgribende modernisering og udbygning af DGI-huset Vejle. Byggeriet af Sundhedshuset er i fuld gang og står færdig i 2014.

Nu er kommunen så klar til fase 1 i projektet, som bl.a. omfatter etablering af en ny hal, flytning af produktionskøkken samt etablering af et nyt fitnessafsnit.

Projekt til 71 millioner
Man har lagt sig fast på en model, hvor der etableres en hal med plads til 2.100 siddende tilskuer og 5.000 tilskuere ved koncerter. Hallen, som med hæve-sænkevægge skal kunne deles op i to eller fire dele, skal til dagligt rumme to håndboldbaner.

Der skal anvendes 71 mio. kr. til etablering af ny hal inklusiv flytning af køkken og etablering af fitnessafsnit. Yderligere 4 mio. kr. skal bruges til at udbygge toiletfaciliteter og start på renovering af hal 1.

Med godkendelse af DGI-projektets fase 1 med etablering af ny hal, flytning af køkken og nyt fitnessafsnit bliver der efterfølgende udarbejdet et endeligt dispositionsforslag, som i juni 2013 forventes endeligt politisk behandlet og godkendt. Projektet forventes igangsat i juli 2013 og færdiggjort september 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094