23948sdkhjf

Idealcombi skruer op for norsk satsning

Efter en god start på tilværelsen i Norge er den danske vinduesfabrik nu klar til at åbne kontor og showroom i Oslo.
Idealcombi har efterhånden været aktiv på det norske marked i et lille år, og indtil videre er det lykkedes at hente adskillige ordrer på både store og små projekter i Oslo og Kristiansand.

Den 1. januar tager virksomheden hul på næste fase af etableringen på det norske marked, når et nyt kontor og showroom slår dørene op på Gjerdrums vei 14 i Oslo.

- Vi er ved at finde et rigtigt godt fodfæste i Norge, og vi glæder meget til at komme i gang for alvor. Vi har fundet mange gode synergier mellem den danske og norske byggeskik, som vi har kunnet bruge i vores arbejde mod de norske kunder, og vi er blevet rigtigt godt modtaget, siger Claus Winther, direktør for salg, marketing og service i Idealcombi.

Senest er Erlendur N. Hermannsson ansat som landechef med ansvar for at skabe kontakter og udbygge det norske marked. Han er oprindeligt fra Island, men har i mange år arbejdet i Idealcombis eksportafdeling i Danmark og har derfor et solidt kendskab til både virksomheden og produkterne.

Idealcombi har satset på Norge som nyt eksportmarked ud fra en vurdering af, at virksomhedens produktsortiment understøtter norsk byggeskik og arkitektur – og samtidig er klimaet i Norge som skabt til Idealcombis energiløsninger, mener Claus Winther.

Kilde: Idealcombi

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094