23948sdkhjf

Nye planer for centerprojekt

Ejendomsfirmaet M. Goldschmidt har opgivet planerne om kun at indrette kæmpebutikker i et nyt butikscenter i Hillerød. Nu satser man også på mindre butikker.
Lovgivningen sætter en stopper for udviklingsselskabet M. Goldschmidts planer om at indrette kæmpebutikker i et kommende stort butikscenter i Hillerød, Møllebrocentret.

Det skriver Hillerødposten på baggrund af en mailkorrespondance mellem M. Goldschmidt og Hillerød Kommune.

Regeringen lægger op til, at begrænse byggeri af store varehusbutikker i byer med under 40.000 indbyggere. Dermed begrænses centerplanerne i Hillerød, der har lidt over 30.000 indbyggere.

Læs mere: Ny hindring for nordsjællandske centerplaner.

Blanding af store og små butikker
- Vi er under et enormt tidspres fra vore lejere, og ikke mindst de tre pensionskasser, som sammen med os skal indgå i investorkonsortiet, har projektdirektør Ulrik Bebe fra M. Goldschmidt Holding ifølge Hillerødposten skrevet i en mail til borgmester Kirsten Jensen.

Derfor har selskabet opgivet af komme videre med projektet i den hidtidige udformning, fremgår det endvidere af mailen:

- Vi ser derfor kun en realistisk løsning på Hillerød Storcenter, og det er, at udvikle et regionalt indkøbscenter, hvor vi fortsat opererer med storbutikker, men i en kombination med dagligvarebutikker og mindre lejemål, står der i projektdirektørens mail ifølge Hillerødposten.

Det nye forslag omfatter to dagligvarebutikker på 5.100 m² og 5.250 m² som fordeles på butikker på mellem 100 og 349 m².
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078