23948sdkhjf

56 firmaer byder på fælleskøkken

Lokale håndværkere har – helt som håbet – udvist stor interesse for entrepriserne på byggeriet af et stort regionalt produktionskøkken i Sakskøbing.
Byggeriet af det regionale produktionskøkken, der skal levere mad til ældre i Guldborgsund og Lolland Kommuner, samt sygehuse i Region Sjælland, blev tidligere på året udbudt i ni delentrepriser.

Håbet om, at opdelingen ville får mange lokale vil byde ind på opgaven, viser sig til fulde indfriet. Hele 56 firmaer – hovedsageligt lokale firmaer - har afgivet bud på en eller flere af entrepriserne. Det skriver folketidende.dk.

Læs også: Håber lokale får en bid af køkken-kagen.

Vindere udpeges sidst i oktober
- Det ser fornuftigt ud, og buddene ligger indenfor den økonomiske ramme, vi har afsat til byggeriet. Der også er kommet flere bud, end jeg havde regnet med, og det er dejligt at se, at der er så mange lokale virksomheder, der har budt, siger bestyrelsesformanden for Fælleskøkkenet I/S, Bent Jørgensen, til folketidende.dk.

Han vil ifølge avisen samme med Fælleskøkkenets bestyrelse tage stilling til de mange bud sidst på måneden.

Byggeriet ventes så at blive sat i gang den 26. november i år, så produktionskøkkenet kan stå færdigt til den 1. januar 2014.

De ni entrepriser er: Råhusentreprise, tømrer- og snedkerentreprise, tagpapentreprise, gulventreprise, malerentreprise, VVS-entreprise , ventilationsentreprise, El-entreprise og køleentreprise.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079