23948sdkhjf

Ny ejerkreds i Angelo Køleteknik

Leder- og ejerkredsen er blevet ændret i Angelo Køleteknik. Samtidig åbner ISO 9001 certificering op for nye muligheder
Efter seks år som administrerende direktør og medejer udtræder Poul Kristensen af ejer- og lederkredsen i Angelo Køleteknik.

Det oplyser virksomheden, der leverer, projekterer, monterer og servicerer køle- og klimaanlæg, i sit nyhedsbrev.

Ny administrerende direktør er Oleg Valente. Han fortsætter som ejer af 50 procent af virksomheden.

Ny medejer fra egne rækker
Lars Sørensen, der har været projektleder hos Angelo Køleteknik siden 2005, bliver ny medejer af de resterende 50 procent.

Lars styrer virksomhedens montageprojekter samt indkøb, og vil som ny medejer fremadrettet være med til at tegne og udvikle Angelo Køleteknik.

- Jeg har store forventninger til det udvidede samarbejde med Lars, og jeg er glad for, at han har valgt at blive en del af ejerkredsen, udtaler Oleg Valente i Angelo Køletekniks nyhedsbrev.

Ny ledergruppe
Ændringerne i virksomhedens ledelse betyder også, at der er sammensat en nye ledergruppe. Den består af adm. direktør Oleg Valente, projektleder Lars Sørensen og Fritz Zeppelin, der er tiltrådt i den nyoprettede stilling som serviceleder.

Fritz Zeppelin har været ansat i Angelo Køleteknik i knap tre år, hvor han som køletekniker har stået i spidsen for en lang række kundeprojekter og samtidig været den bærende kraft i den ISO 9001 certificeringen, som virksomheden har opnået.

Fritz Zeppelin har mere end 20 års brancheerfaring og har tidligere varetaget en lignende stilling som serviceleder.

Nye kompetencer
I erkendelse af, at fremtidens køleanlæg bliver mere el-tekniske, har Angelo Køleteknik også ansat Mads Snog. Han er uddannet elektriker og ventes at kunne tilføre virksomheden de nødvendige kompetencer.

For at markere den nye leder- og ejerkreds afholder Angelo Køleteknik reception den 28. september kl. 14-16 på Vestermarksvej 17 i Viby ved Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094