23948sdkhjf

Nyt rådhus i Støvring

Nedrivning af den gamle højskole i Støvring skal give plads til nybyggeri af et nyt rådhus i byen. Det har byrådet i Rebild Kommune netop besluttet.
Opførelsen af et nyt rådhus i Støvring er rykket et skridt nærmere. Byrådet i Rebild Kommune har således vedtaget at rive størstedelen af bygningerne på Højskolegrunden i Støvring ned for at give plads til det nye rådhus.

Beslutningen betyder, at højskolens bygninger med undtagelse af hovedbygningen og bygningen kaldet ’Huset’ må lade livet.

Projekt som totalentreprise
Byggeopgaven ventes efter byrådets ja at blive udbudt i totalentreprise, hvor der antages en rådgiver til hjælp af udarbejdelse af byggeprogram og styringen af dette.

Tidsplanen for projektet er, at totalrådgivning ventes udbudt i løbet af vinteren 2012-2013. Nedrivning af de eksisterende bygninger ventes at ske i sommeren 2013 og igangsætning af byggeriet efter sommerferien 2013, så der kan ske indflytning i februar 2014. Biblioteksprojektet kan så igangsættes i 2. halvår 2014 med byggeri hen over sommeren 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078