23948sdkhjf

Licitation annulleret i Faaborg

De indkomne bud er væsentligt højere end budgettet, og derfor har Faaborg-Midtfyn Kommune besluttet at annullere licitationen på Faaborg Havnebad.
I marts 2011 offentliggjorde Realdania og Faaborg-Midtfyn Kommune planerne for et nyt havnebad, der skulle skabe et aktivt byrum i Faaborg.

Projektet skulle oprindeligt have været realiseret denne sommer, men klager over Kystdirektoratets tilladelse til opførelse af anlægget har forsinket processen.

læs også: Havnebad-projekt forsinket

Nu forsinkes projektet altså yderligere. Den netop afsluttede licitation har været afholdt med udgangspunkt i laveste pris, men det har ikke været muligt at holde budgettet på knap 16 mio. kr. De fire bydende virksomheder – Mogens Pedersen, MT Højgaard, E. Pihl & Søn og CG Jensen A/S – har budt mellem 19 og 22 mio. kr., og kommunen forventer nu at anmode de prækvalificerede samt nye entreprenørvirksomheder om at afgive et nyt bud.

- Jeg håber, at vi får et bud på anlægsprisen som ligger inden for projektets budget, således vi kan indvie Havnebadet og Det Blå Støttepunkt i 2013. Jeg er sikker på, at Havnebadet og Det Blå Støttepunkt vil glæde både byens borgere og sommerens turister, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget, Grete Justesen

Bygherre og projektets rådgivere undrer sig over prisniveauet på de indkomne bud, særligt i lyset af erfaringerne fra lignende projekter i løbet af de seneste år. Frem til den næste licitation vil kommunen i samarbejde med projektets rådgivere, samt Realdania og Lokale og Anlægsfonden gennemgå projektet, for at finde mulige justeringer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094