23948sdkhjf

Stark i Odense skifter direktør

Efter 43 år hos Stark har Poul-Erik Jakobsen valgt at fratræde stillingen som trælastdirektør. Afløseren hentes i Optimera.
Med udgangen af august 2012 har Poul-Erik Jakobsen besluttet at stoppe som trælastdirektør for Stark Odense Tømmergaard.

Ny mand på posten bliver Erik Storm, der tidligere har været kædedirektør i Optimera. I den seneste tid har Erik Storm gennemført flere større forandringsprojekter i moderniseringen af Optimera, og det er således en herre med stor brancheerfaring, der nu sætter sig i direktørstolen hos Stark Odense Tømmergaard.

Poul-Erik Jakobsen begrunder sin beslutning med, at han har været i Stark i 43 år og nu ønsker at hellige sig sine mange andre interesser. Han vil dog i forbindelse med sin fratrædelse sørge for at hjælpe den nye trælastdirektør godt på plads.

OM STARK
Stark er en del af DT Group og har i dag 95 byggemarkeder i Danmark og Grønland. Divisionen DDT Detail blev oprettet i 1987, men skiftede navn til Stark i 2004. Det landsdækkende fællesskab af oprindeligt 81 lokale trælaster i DT Group blev etableret for at gøre byggeriet mere effektivt og nemmere for byens håndværkere og privatkunder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109